Claudia Pavel, despre comportamentul lui Giani Kirita la "Exatlon": "Nu suporta nedreptatea"

Claudia Pavel, despre comportamentul lui Giani Kirita la

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a primit recent sute de plangeri de la fanii reality show-ului "Exatlon", de la Kanal D, cele mai multe vizand limbajul vulgar si comportamentul agresiv al lui Giani Kirita. "Se uita faptul ca el si toti ceilalti sunt in jungla si lupta este de supravietuire, in conditiile acestea reactionezi ca atare", a adaugat Claudia Pavel.

acum 58 luni (15 Apr 2018)

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a primit recent sute de plangeri de la fanii reality show-ului "Exatlon", de la Kanal D, cele mai multe vizand limbajul vulgar si comportamentul agresiv al lui Giani Kirita. De asemenea, fanii s-au mobilizat si au semnat o petitie prin care cer eliminarea sportivului din competitie. Claudia Pavel a tinut sa dezvaluie care este "partea reala" a fostului fotbalist si cat de sensibil este cu adevarat. Giani este un om real, adevarat, care nu ar juca teatru pentru nimic in lume si eu apreciez oamenii adevarati care nu isi pun masti. Este un om empatic, sufletist si bun care nu suporta nedreptatea. Este firesc ca el sa reactioneze, insa in asemenea reality show-uri, cei prefacuti sunt, din pacate, cei care par ingeri pogorati din Rai", a spus Claudia, potrivit wowbiz.ro.

Giani Kirita FOTO Kanal D Giani Kirita isi jigneste fara menajamente adversarii, ba chiar i-a stropit cu apa si i-a scuipat in timpul probelor. Intrebat de prezentatorul show-ului, Cosmin Cernat, daca nu crede ca exagereaza uneori, sportivul a replicat: "Imi plac oamenii care nu au doua fete. Asa am fost si ca fotbalist, asa sunt ca om. "Se uita faptul ca el si toti ceilalti sunt in jungla si lupta este de supravietuire, in conditiile acestea reactionezi ca atare", a adaugat Claudia Pavel. Si fiica sportivului a reactionat cu privire la comentariile negative ale fanilor care il vor pe Giani Kirita eliminat din show-ul de la Kanal D. Daca pentru o secunda credeti ca acele ale voastre in care va scrieti frustrarile vor fi luate in seama, inseamna ca ati luat-o razna. Daca nu sunteti capabili sa intelegeti ce inseamna o competitie, atunci nu mai fiti capabili nici sa va dati cu parerea despre asta", a scris Roxana Kirita. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro