Clatite delicioase cu telemea si spanac

Clatite delicioase cu telemea si spanac

Aluat: 100 g faina 100 ml apa minerala 50 ml ulei 25 g zahar 1 ou un praf de sare Umplutura: 500 g spanac 200 g telemea 50 g unt Mod de preparare: Amesteca toate ingredientele pentru aluat pana se omogenizeaza si se transforma intr-o smantana mai subtire.

acum 55 luni (22 Apr 2018)

Aluat: 100 g faina 100 ml apa minerala 50 ml ulei 25 g zahar 1 ou un praf de sare

Umplutura: 500 g spanac 200 g telemea 50 g unt

Mod de preparare:

Amesteca toate ingredientele pentru aluat pana se omogenizeaza si se transforma intr-o smantana mai subtire. Asaza pe foc tigaia de clatite, las-o sa se incinga, apoi pune putin ulei.

Dupa ce se coace pe o parte (se desprinde usor de pe tigaie), intorce-o si las-o tot atat timp pe partea cealalta.

Spanacul spalat se taie mai mare si se pune la calit in unt topit. Intre timp, branza se faramiteaza fie cu furculita, fie se trece prin razatoare.

Se umplu clatitele, se ruleaza si se servesc calde. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro