Clasamentul WTA, inainte de Stuttgart: Ce se poate schimba in topul mondial

Andreea Mitu, poate cea mai surprinzatoare jucatoare din meciul de Fed Cup, se afla tot mai aproape de prima suta mondiala, dupa ce a urcat un loc, pana pe pozitia 103, cu 586 de puncte.

acum 91 luni (20 Apr 2015)

Clasamentul WTA ar putea suferi unele schimbari, mai ales la varf, in urma turneului de la Stuttgart, acolo unde evolueaza opt dintre primele zece jucatoare ale lumii.

Simona Halep isi mentine pozitia a treia mondiala, cu 7.571 puncte, in clasamentul WTA, dat publicitatii, luni. A doua romanca din clasament este Irina Begu, care se mentine de asemenea pe locul 33, cu 1.409 puncte. Monica Niculescu a coborat un loc, pana pe 62, cu 848 de puncte. Alexandra Dulgheru, care a reusit doua victorii importante, in meciul de Fed Cup, dintre Canada si Romania, a mai coborat o pozitie, pana pe locul 70, cu 791 de puncte.

Andreea Mitu, poate cea mai surprinzatoare jucatoare din meciul de Fed Cup, se afla tot mai aproape de prima suta mondiala, dupa ce a urcat un loc, pana pe pozitia 103, cu 586 de puncte. Sorana Cirstea ramane pe locul 145, cu 380 de puncte.

In lupta pentru titlul mondial, Simona Halep mai poate face inca un pas, dupa turneul de la Stuttgart. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro