Clasamentul tarilor in functie modul in care sunt vazute de publicul international: ce loc ocupa Romania

Clasamentul tarilor in functie modul in care sunt vazute de publicul international: ce loc ocupa Romania

Atentatele teroriste au devenit dusmanul principal al turismului international in anul 2016. Printre participantii la studiu s-au numarat cetateni din Canada, Franta, Germania, Italia, Japonia, Rusia, Marea Britanie si SUA, votul fiind acordat pe baza a 16 factori, printre nivelul de trai, siguranta turistilor, politici sociale progresive, un guvern eficient, o economie avansata si nivelul de ospitalitate al cetatenilor. Arabia Saudita a innregistrat o scadere de 4,7 fata de anul 2015, fiind urmata indeaproape de Belgia, care a fost trasa in jos de atentatele de la Bruxelles. Germania 19.Portugalia 20.

acum 91 luni (15 Aug 2016)

Atentatele teroriste au devenit dusmanul principal al turismului international in anul 2016.

Printre participantii la studiu s-au numarat cetateni din Canada, Franta, Germania, Italia, Japonia, Rusia, Marea Britanie si SUA, votul fiind acordat pe baza a 16 factori, printre nivelul de trai, siguranta turistilor, politici sociale progresive, un guvern eficient, o economie avansata si nivelul de ospitalitate al cetatenilor.

In timp ce standardul ridicat de viata si generosul concediu pentru cresterea copilului a clasat Suedia in topul clasamentului, in multe tari tensiunea a creat goluri semnificative.

Atacurile teroriste in Turcia, alaturi de represiunea mass-media, critica presedintelui Erdogan adusa kurzilor sau razboiul din Siria ar putea fi cauzele care au facut ca tara sa aiba o cadere maxima, in comparatie cu toate celelalte state de pe lista, scrie independent.co.uk.

Arabia Saudita a innregistrat o scadere de 4,7 fata de anul 2015, fiind urmata indeaproape de Belgia, care a fost trasa in jos de atentatele de la Bruxelles.

In clasament urmeaza Grecia, care continua sa se lupte pentru a rambursa datoriile externe.

Marea Britanie nu a intrat in top 10, dar a ramas pe locul al 13, la fel ca anul trecut.

Economia cea mai puternica din lume, SUA, a fost prost privita de catre participantii la studiu, situandu-se pe locul 28, in timp ce Rusia a fost plasat in partea de jos a clasamentului, ocupand pozitia 65.

Romania ocupa locul 56. Clasamentul tarilor cu cea mai buna reputatie:

1. Suedia

2. Canada

3. Irlanda

10. Italia

13. Regatul Unit al Marii Britanii

14. Japonia

15. Franta

16. Belgia

17. Germania

Citeste intreg articolul pe adevarul.ro