Citatul saptamanii: "Nici nu se pune problema sa prezentam cu un "

Citatul saptamanii:

Actorul american Al Pacino, in varsta de 74 de ani, a declarat ca, de cand a cunoscut succesul, nu a putut duce o viata normala, precizand ca nu a mai fost intr-un magazin alimentar si nici nu a mai mers cu metroul de 50 de ani.Al Pacino are o fiica in varsta de 25 de ani, Julie Marie, si gemeni in varsta de 14 ani, Anton si Olivia, si spune ca nu a putut duce o "viata normala" de cand a devenit celebru, cu decenii in urma. Am zis de atatea ori ca Nelu si ceilalti doi membri fondatori au meritul incontestabil de a duce trupa pana la Polivalenta aia dinainte de a pleca Nutu in armata, cand s-au lansat practic in fata a aproape 8000 de oameni Cristi Minculescu, muzician James May, in varsta de 52 de ani, isi doreste sa continue sa lucreze pentru BBC, dar nu va mai prezenta show-ul "Top Gear" alaturi de Richard Hammond si un "Jeremy surogat", dupa cum a declarat.

acum 95 luni (25 Apr 2015)

Actorul american Al Pacino, in varsta de 74 de ani, a declarat ca, de cand a cunoscut succesul, nu a putut duce o viata normala, precizand ca nu a mai fost intr-un magazin alimentar si nici nu a mai mers cu metroul de 50 de ani.Al Pacino are o fiica in varsta de 25 de ani, Julie Marie, si gemeni in varsta de 14 ani, Anton si Olivia, si spune ca nu a putut duce o "viata normala" de cand a devenit celebru, cu decenii in urma.

De asemenea, actorul a declarat ca ii va sustine pe copiii sai daca acestia se vor decide sa urmeze aceeasi cariera ca a lui, mai ales ca, se pare, au talent.

Starul american a fost de opt ori nominalizat la premiile Oscar si a castigat celebrul trofeu in 1993, pentru rolul din filmul "Parfum de femeie", de Martin Brest.

Al Pacino, actor

Holograf va lansa, pe 14 noiembrie, la Sala Polivalenta, un nou album pe care se vor regasi si cateva piese mai vechi, printre care "Mafia", o piesa pe care artistii o dedica Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) si ale carei versuri se potrivesc perfect cu vremurile pe care le traim.

Dan Bittman, Edi Petrosel si Iulian Vrabete, trei dintre membrii Holograf, au dezvaluit, in cadrul matinalului de la postul de radio Magic FM, ca pe noul material discografic va fi si o dedicatie pentru Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si anume piesa "Mafia", "Greu, n-ai sa poti sa te ascunzi mereu/ Rau, cercul lor se strange in jurul tau" fiind doar doua dintre versurile sugestive ale acesteia. Culmea este ca se potriveste si dupa 25 de ani, o piesa cantata acum foarte multi ani se potriveste si in zilele noastre.

Pe 3 mai 2015, ambasadorii locali Wings for Life World Run - Mihaela Radulescu, Dani Otil, Daniel Osmanovici, Toma Coconea, Paul Dicu, Andrei Rosu, Alexandru Nicolau si Alexandru Corneschi - vor lua startul celui mai mare eveniment de alergare din lume.

W... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro