Citatul saptamanii: " ma ameninta cu bataia, sunt doar niste mafiotei de coltul strazii. Nu-i problema, poate le place si puscaria"

Un tanc a adus la sediul BBC o petitie semnata de peste un milion de oameni prin care se solicita anularea suspendarii lui Jeremy Clarkson. Jeremy Clarkson a fost suspendat de BBC saptamana trecuta, pentru ca l-ar fi lovit pe asistentul de productie dupa o cearta pornita de la un motiv banal: echipa de catering nu ajunsese la studiourile unde se filma emisiunea, asa ca nu a putut lua cina la timp, potrivit dailymail.co.uk. O jumatate de milion de Dacii inregistrate in strainatate, care sunt conduse de oameni care n-au mai vazut asfalt in viata lor si care cred ca limita de viteza este viteza maxima a masinii lor este de vreo 70 de kilometri pe ora.

acum 70 luni (21 Mar 2015)

Un tanc a adus la sediul BBC o petitie semnata de peste un milion de oameni prin care se solicita anularea suspendarii lui Jeremy Clarkson. Solicitarea inedita l-a avut in atentie pe Stig, pilotul de incercari al emisiunii, dorind sa arata ca telespectatorii nu ii iau apararea lui Clarkson, ci vor sa il vada in cadrul show-ului.

Jeremy Clarkson a fost suspendat de BBC saptamana trecuta, pentru ca l-ar fi lovit pe asistentul de productie dupa o cearta pornita de la un motiv banal: echipa de catering nu ajunsese la studiourile unde se filma emisiunea, asa ca nu a putut lua cina la timp, potrivit dailymail.co.uk. Acest lucru l-a enervat atat de tare pe Clarkson, incat starul BBC l-a lovit pe asistentul de productie Oisin Tymon (36 de ani).

Nu vrem sa ii luam apararea, dar oamenii il iubesc si vor sa il vada la BBC duminica seara, asa ca nu mai tensionati telespectatorii si readuceti-l pe ecran.

Harry Cole, autor al blogului "Guido Fawkes"

Dupa recenta sa suspendare de la BBC, Jeremy Clarkson, realizatorul emisiunii "Top Gear", a recidivat in stilul caracteristic, jignindu-i pe taximetristii din Londra si spunand despre soferii de automobile Dacia ca "n-au vazut asfalt in viata lor". Il avem pe tipul care a emigrat dintr-o tara de care n-ai auzit niciodata, a carui masina miroase a levantica si a boala, tipul care nu stie unde merge si oricum nu ajunge nicaieri pentru ca nu pune niciodata benzina de mai mult de 2 lire sterline. Avem si soferi imbracati in costum, care conduc un Mercedes clasa S, care stiu cum sa ajunga la destinatie, care sunt foarte politicosi, dar care te taxeaza cu 7.500 de lire pe kilometru. O jumatate de milion de Dacii inregistrate in strainatate, care sunt conduse de oameni care n-au mai vazut asfalt in viata lor si care cred ca limita de viteza este viteza maxima a masinii lor este de vreo 70 de kilometri pe ora.

Jeremy Clarks... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro