Citatul saptamanii: "Ii rog pe romani, macar in amintirea acelui Turcescu in care au crezut candva, sa mearga la vot"

Citatul saptamanii:

Jurnalistul Robert Turcescu revine in televiziune, dupa ce pe 21 septembrie a dezvaluit ca a fost ofiter sub acoperire si a renuntat la emisiunea pe care o realiza la B1 TV, dupa cum noteaza Paginademedia.ro. Va asteptam la vot, va asteptam sa va pese de tara in care traim si sa incepem s-o schimbam Cornel Ilie, cantaret Actrita Julia Roberts considera ca si-a asumat un risc privind cariera sa dupa ce a decis sa nu faca operatii estetice si spune ca a recurs la yoga pentru a-si mentine frumusetea naturala.

acum 112 luni (1 Nov 2014)

Jurnalistul Robert Turcescu revine in televiziune, dupa ce pe 21 septembrie a dezvaluit ca a fost ofiter sub acoperire si a renuntat la emisiunea pe care o realiza la B1 TV, dupa cum noteaza Paginademedia.ro.

Ii rog pe romani cu tarie, macar in amintirea acelui Robert Turcescu in care au crezut candva, sa mearga duminica sa voteze si sa voteze cu cine cred ei de cuviinta.

Robert Turcescu, jurnalist

Travestitul Conchita Wurst, denumit "femeia cu barba" si intrat in atentia presei dupa ce a castigat editia din 2014 a concursului Eurovision, a vorbit in cadrul unui interviu acordat pentru BBC despre atitudinea heterosexualilor fata de travestiti, despre rolul pe care il joaca, dar si cum hainele il fac sa se simta incomod. Nu sunt obosita sa o joc pe Conchita, cred ca la fel ni se intampla tuturor dupa o zi de munca, iti dai peruca si genele false jos Conchita Wurst, castigatorul Eurovision 2014 Elwira si Mihai Petre au vorbit, intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul", despre televiziune, au povestit cum s-au gasit unul pe celalalt, cum au fost inceputurile, ce i-a modelat si ce le-a schimbat viata. Cei talentati intotdeauna vor avea viata un pic mai usoara Mihai Petre, dansator Vunk si Prima TV au demarat campania "Ne facem auziti", prin care invita romanii, in mod special tinerii, sa mearga la vot in zilele de 2 si 16 noiembrie. Va asteptam la vot, va asteptam sa va pese de tara in care traim si sa incepem s-o schimbam Cornel Ilie, cantaret Actrita Julia Roberts considera ca si-a asumat un risc privind cariera sa dupa ce a decis sa nu faca operatii estetice si spune ca a recurs la yoga pentru a-si mentine frumusetea naturala. Dupa standardele de la Hollywood, cred ca mi-am asumat deja un risc urias pentru ca nu am apelat la un lifting facial. Julia Roberts, actrita Nik Wallenda (35 de ani), "Regele mersului pe sarma", va incerca sa faca fata vanturilor din Chicago, intr-o cascadorie ex... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro