Citatul saptamanii: "Banciu generalizeaza. Toti romanii sunt prosti si zgarciti, ca asa a decretat un dezaxat la tv"

Afirmatiile lui Radu Banciu, facute in ultima sa emisiune de la B1 TV inainte de Craciun, au starnit reactii dure ale colegilor de breasla. Uneori am simtit ca sunt mai multe lucrurile care ne despart, decat cele care ne legau.Drumul ales de conducere in ultimele luni nu a fost unul cu care sa fiu de acord in totalitate Catalin Striblea, jurnalist In Venezuela, tara care detine recordul de titluri castigate la cele mai importante competitii internationale de frumusete, exista asa-zisele "fabrici de frumusete", in care tinerele, cu varste curprinse intre cinci si 29 de ani, recurg la metode brutale pentru a atinge standardul de perfectiune a unei adevarate Miss World, scrie "Daily Mail" intr-un amplu material.

acum 70 luni (3 Jan 2015)

Afirmatiile lui Radu Banciu, facute in ultima sa emisiune de la B1 TV inainte de Craciun, au starnit reactii dure ale colegilor de breasla. Apoi, citandu-l pe Robert Turcescu, Grigore Cartianu da de inteles ca stie (si) el "cine-i trage sforile lui Radu Banciu", care primeste "indicatii venite de sus."

Acest nefericit Radu Banciu, un tip cu destul talent, dar si cu un amestec fatal de prostie-nebunie-mitocanie-josnicie-nemernicie. (...) Nu este pentru prima data cand Banciu generalizeaza scabros, ca si cum o categorie intreaga de oameni ar fi la fel. Hackerii au expus datele personale, inclusiv adrese, e-mailuri si numere de securitate sociala, ale celor 47.000 de angajati de la Sony, dar si ale unor celebritati, printre care Angelina Jolie, Cameron Diaz si Leonardo DiCaprio. Printre documentele care au fost publicate ilegal se numara si unele deosebit de stanjenitoare pentru Sony, precum mesajele co-presedintelui companiei, Amy Pascal, care a scris fraze cu tendinte rasiste despre liderul american Barack Obama in corespondenta sa cu un producator de film, scrie Mediafax. Reprezentantii studiourilor se afla de atunci intr-o situatie dificila, incercand sa gestioneze situatia de criza, mai ales dupa publicarea unor mesaje insultatoare, in care un producator a decris-o pe Jolie drept "un copil rasfatat si prea putin talentat", iar pe DiCaprio "o persoana josnica."

Studiourile Sony Pictures Entertainment au anulat premiera mondiala a filmului "The Interview", comedia despre asasinarea liderului nord-coreean Kim Jong-Un, dupa ce un grup de hackeri, despre care oficialii americani spun ca lucreaza pentru Phenian, au lansat amenintari, aducand aminte de atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001. Daca stati prin apropiere, mai bine plecati"

Grupul de hackeri Guardians of Peace

Joe Cocker, unul dintre cei mai cunoscuti interpreti de muzica soul din lume, a murit pe 22 dec... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro