Cislistul roman care va participa la Rio: "Voi face un rezultat bun"

Cislistul roman care va participa la Rio:

Chiar daca parcursul traverseaza locuri exotice, precum Plaja Ipanema si Plaja Copacabana, sportivii vor avea prea putine sanse sa savureze peisajul, avand de pedalat peste 40 de kilometri de urcare si 8 kilometri de drumuri cu pavaje, in loc de clasicul asfalt.

acum 51 luni (2 Aug 2016)

Cea mai mare sarbatoare a sportului si probabil una dintre cele mai mari ale umanitatii se pregateste sa scrie un nou capitol.

Jocurile Olimpice Rio 2016 mai au doar cateva zile pana la debut si pe concentratia de talent si munca stransa in Brazilia se vor atinti ochii intregii lumi, printre atletii care cauta glorie eterna fiind si o ambitioasa delegatie a Romaniei. In randurile acesteia regasim inca o data ciclismul, care va fi reprezentat in cursa pe sosea de catre rutierul Serghei Tvetcov, coordonat de catre antrenorul Ovidiu Burghelea.

Competitia la care va lua parte Tvetcov este cea de sosea, proba de fond, programata sa aiba loc sambata, 6 august, cu incepere de la ora 15.30, ora Romaniei. Traseul reprezinta unul test dificil pentru rutieri, favoritii acestei curse fiind cu totii castigatori sau cel putin protagonisti ai Marilor Tururi (Turul Italiei, Frantei si Spaniei), insa toti participantii vor avea de infruntat aceiasi lungime de 256,4 kilometri. Chiar daca parcursul traverseaza locuri exotice, precum Plaja Ipanema si Plaja Copacabana, sportivii vor avea prea putine sanse sa savureze peisajul, avand de pedalat peste 40 de kilometri de urcare si 8 kilometri de drumuri cu pavaje, in loc de clasicul asfalt. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro