Circulatie ingreunata in Bucuresti, in Zona Muncii si la Pasajul Unirii. Care este cauza

Circulatie ingreunata in Bucuresti, in Zona Muncii si la Pasajul Unirii. Care este cauza

In vederea desfasurarii Maratonului International Bucuresti, duminica, intre orele 6.30 si 17.00, nu se poate circula in Piata Constitutiei, pe bulevardul Libertatii (intre Piata George Cosbuc si Splaiul Independentei), bulevardul Unirii (intre Piata Alba Iulia si Piata Constitutiei), bulevardul Decebal (intre Piata Alba Iulia si Piata Hurmuzachi), bulevardul Basarabia (intre Piata Hurmuzachi si intersectia cu bulevardul Chisinau), zona National Arena, bulevardul Natiunile Unite, strada Halelor (de la bulevardul I.C.

acum 68 luni (5 Oct 2014)

Purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Andrei Codau, a mai declarat pentru MEDIAFAX ca sunt agenti de circulatie in fiecare intersectie, pentru ca altfel soferii ar da probabil gardurile la o parte sa treaca.

In vederea desfasurarii Maratonului International Bucuresti, duminica, intre orele 6.30 si 17.00, nu se poate circula in Piata Constitutiei, pe bulevardul Libertatii (intre Piata George Cosbuc si Splaiul Independentei), bulevardul Unirii (intre Piata Alba Iulia si Piata Constitutiei), bulevardul Decebal (intre Piata Alba Iulia si Piata Hurmuzachi), bulevardul Basarabia (intre Piata Hurmuzachi si intersectia cu bulevardul Chisinau), zona National Arena, bulevardul Natiunile Unite, strada Halelor (de la bulevardul I.C. Bratianu pana la Splaiul Independentei), Splaiul Independentei (pe ambele maluri ale Dambovitei, intre intersectia Podul Eroilor cu bulevardul Stirbei Voda si Piata Unirii) si Calea Victoriei (intre intersectia cu Splaiul Independentei si pana la Biserica Kretzulescu). ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro