Circulatia restrictionata pe Autostrada 2 si pe podul Giurgiu-Ruse, in urmatoarea perioada

Circulatia restrictionata pe Autostrada 2 si pe podul Giurgiu-Ruse, in urmatoarea perioada

Pana pe 15 noiembrie, pe A2 se circula pe o singura banda Totodata, traficul pe Autostrada Soarelui (A2), principalul drum de acces dintre Bucuresti si Constanta, va fi restrictionat incepand de vineri pe tronsonul Lehliu-Fetesti, din cauza executarii unor lucrari de intretinere.

acum 71 luni (20 Oct 2016)

Contractul de reabilitare a podului a fost atribuit in octombrie 2014 asocierii Collini Lavori SpA - Tecnic Consulting Engineering, iar durata de executie era de 16 luni.

Pana pe 15 noiembrie, pe A2 se circula pe o singura banda

Totodata, traficul pe Autostrada Soarelui (A2), principalul drum de acces dintre Bucuresti si Constanta, va fi restrictionat incepand de vineri pe tronsonul Lehliu-Fetesti, din cauza executarii unor lucrari de intretinere.

Lucrarile de intretinere se vor desfasura in perioada 21 octombrie - 15 noiembrie, intre kilometrul 96 si kilometrul 117, si vor impune devierea circulatiei de pe un sens pe cealalalt.

"De asemenea, mentionam ca pe sectoarele pe care circulatia se va desfasura temporar deviat alternativ, de pe un sens pe celalalt, viteza de deplasare a autovehiculelor este limitata la 60 km/h", se arata in comunicat.

Pentru a fi terminate mai repede, lucrarile se vor executa atat pe timp de noapte, cat si pe timp de zi, inclusiv in zilele de weekend. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro