Circ la procesul lui Mircea Basescu. Izaura are "suspiciuni rezonabile" ca sotul ei o insala din puscarie. Suparata, a strigat: "Jos cu Justitia!"

Circ la procesul lui Mircea Basescu. Izaura are

Fata lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a venit la Constanta cu un copil in brate si cu "capsa pusa", insotita de niste protestatari dotati cu o portavoce O noua infatisare a inculpatilor Mircea Basescu si Marian Capatana a avut loc, ieri, la Curtea de Apel Constanta care trebuie sa judece contestatia la condamnarile in prima instanta in dosarul in care au fost cercetati pentru trafic de influenta.

acum 77 luni (22 Apr 2016)

Fata lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a venit la Constanta cu un copil in brate si cu "capsa pusa", insotita de niste protestatari dotati cu o portavoce

O noua infatisare a inculpatilor Mircea Basescu si Marian Capatana a avut loc, ieri, la Curtea de Apel Constanta care trebuie sa judece contestatia la condamnarile in prima instanta in dosarul in care au fost cercetati pentru trafic de influenta. Cei doi au primit patru, respectiv trei ani de inchisoare, pentru ca ar fi luat bani de la familia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, pentru a-l scapa pe interlop din puscarie. Ca de fiecare data, "actorul principal" al spectacolului din fata Palatului de Justitie a fost Izaura, fiica lui Bercea Mondial, care a amenintat, din nou, ca se omoara daca Justitia nu-i face dreptate.

FOTO: Izaura, fiica lui Bercea Mondial, a amenintat, din nou, ca se omoara

"Afara cu hotii"

Izaura a venit la Constanta cu "capsa pusa", foc si para pe sotul ei, Marius, despre care a auzit, la ei in Draganesti Olt, ca i-ar face ochi dulci unei foste iubiri. Asa ca, profitand de un protest fata de "magistratii corupti" din fata Curtii de Apel Constanta, confisca evenimentul si isi varsa nervii pe Justitie, judecatori, Mircea Basescu. Mi-a condamnat toata familia, mi-a dat 30 de ani de puscarie. Si lui Mircea Basescu i-a dat patru ani cu executare, dintre care o sa mai execute patru luni. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro