Circ in patru acte la Curtea de Apel Constanta. Regizor si actor in rolul principal, Nicusor Constantinescu

Circ in patru acte la Curtea de Apel Constanta. Regizor si actor in rolul principal, Nicusor Constantinescu

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta a sustinut ieri, in ziua anuntarii rezultatelor la alegerile locale, un show de zile mari in sala de judecata a Curtii de Apel Constanta Incurajat moral de "victoria PSD", baronul de Constanta a reusit, in premiera, performanta de a suspenda sedinta de patru ori, maturand pe jos cu judecatorii, procurorul, cadrele medicale si cu presa.

acum 92 luni (7 Jun 2016)

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta a sustinut ieri, in ziua anuntarii rezultatelor la alegerile locale, un show de zile mari in sala de judecata a Curtii de Apel Constanta

Incurajat moral de "victoria PSD", baronul de Constanta a reusit, in premiera, performanta de a suspenda sedinta de patru ori, maturand pe jos cu judecatorii, procurorul, cadrele medicale si cu presa.

Condamnat, in prima instanta, la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare in dosarul subfinantarii Centrului Militar Zonal Constanta, Nicusor Constantinesc a tergiversat cu buna stiinta, potrivit procurorului de caz, ultima audiere la Curtea de Apel.

"Vreti sa ma omorati"

Inculpatul a recunoscut, de altfel, ca asteapta decizia judecatorilor Curtii Constitutionale, din 15 iunie, in privinta dezincriminarii infractiunii de abuz in serviciu. Nici faptul ca a ajuns din nou dupa gratii nu l-a convins sa se lase audiat de judecatori. Adus cu ambulanta de la Poarta Alba, Nicusor Constantinescu s-a luat la harta cu judecatoarea care l-a intrebat daca se simte bine. Citeste si:

+Vilele OPULENTE din Otopeni ale patronului de la Hexi Pharma au fost SECHESTRATE de ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro