Ciprian Necula: Ilie Nastase, un tigan rasist!?

In schimb, in cazul declaratiilor rasiste, fostul senator UNPR risca sa ramana in istorie cu aceasta pata de tip ciocolata cu lapte, dupa propria-i gandire, caci, de data asta, declaratia sa se refera la o alta persoana si poate constitui o proba materiala. Nu poti sa faci o gluma rasista si sa te astepti ca lumea sa rada ca la noi la bancurile cu unguri, evrei sau tigani.

acum 70 luni (22 Apr 2017)

Prima, sigur, o poate nega caci nimeni nu a inventat inca etnometrul sa constate ce apartenenta etnica are cineva. Si, ca sa dovedeasca ca a glumit cand a spus ca e tigan, a tras repede o declaratie romofoba si anti-maghiara pentru care a fost sanctionat de CNCD.

In schimb, in cazul declaratiilor rasiste, fostul senator UNPR risca sa ramana in istorie cu aceasta pata de tip ciocolata cu lapte, dupa propria-i gandire, caci, de data asta, declaratia sa se refera la o alta persoana si poate constitui o proba materiala.

Si, pentru ca asa-i omul nostru, nici macar dupa toate reactiile nationale si internationale, Nastase nu s-a prins unde a gresit, convins ca iar a facut o gluma buna, dupa cum a si declarat azi la Digi 24:

"Ce e rasist in treaba asta? Daca umorul nu are nimic de a face cu al nostru sa ramana cu umorul lor". Nu poti sa faci o gluma rasista si sa te astepti ca lumea sa rada ca la noi la bancurile cu unguri, evrei sau tigani. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro