Ciprian Dobre, presedintele CJ Mures: Proiectul de autonomie, lansat de UDMR, este primitiv

Ciprian Dobre, presedintele CJ Mures: Proiectul de autonomie, lansat de UDMR, este primitiv

Cred ca cvasiproiectul acesta poate fi criticat de un copil de clasa I pana la a II-a, cu argumente solide", a sustinut Ciprian Dobre, care crede ca UDMR poate sa participe, cu proiectul respectiv, la un festival de glume sau de caricaturi, intrucat acesta nu ar defini regiunea si ca tot continutul sau "se inscrie in registrul satiric".

acum 100 luni (19 Sep 2014)

"Eu am analizat intr-o prima lectura acest proiect si, in primul rand, am ramas neplacut surprins de primitivismul sau. Cred ca niciun cetatean al niciunei tari, fara deosebire de nationalitate sau etnie, un cetatean serios, nu ar putea sa dea girul unui astfel de proiect. Pentru ca acest proiect incalca toate principiile democratice pe care noi le invatam la scoala: in primul rand, eligibilitatea, orice criteriu de performanta si de foarte multe ori incalca bunul-simt.

Totodata, Ciprian Dobre considera ca proiectul lansat de UDMR este "o gluma proasta cu care a intoxicat piata informatiilor din Romania" si ca este un exemplu "de a compromite ideea de regionalizare si descentralizare", intrucat ar fi conceput de persoane neavizate. Cred ca cvasiproiectul acesta poate fi criticat de un copil de clasa I pana la a II-a, cu argumente solide", a sustinut Ciprian Dobre, care crede ca UDMR poate sa participe, cu proiectul respectiv, la un festival de glume sau de caricaturi, intrucat acesta nu ar defini regiunea si ca tot continutul sau "se inscrie in registrul satiric". ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro