Ciprian Ciucu, consilier general PNL: Doamna Firea m-a dat in judecata si imi cere daune de 130.000 de euro. Vrea sa inchida gura opozitiei

"Acum o luna de zile, in sedinta de buget din care fac parte a fost introdus un Proiect de hotarare in Consiliul local prin care sa se accepte de catre Consiliu o norma interna a Primariei care sa permita Primariei sa contracteze servicii pana la 800.000 de euro, care este o suma imensa, servicii fara care sa mai fie publicate in SEAP, eludand efectiv transparenta.

acum 31 luni (28 Oct 2016)

"Anunt bucurestenii ca am fost dat in judecata de doamna primar Gabriela Firea, in special pentru ceea ce eu numesc declaratii politice. Dansa imi cere o suma de 600.000 de lei, aproximativ 130.000 de euro, pe care vrea ca sa-i obtina de la mine pentru un fel de daune reputationale. Imi este clar, intentia sa este de a ma intimida si de a ma face sa-mi tin gura.

Liberalul a afirmat ca atacul la siguranta financiara a familiei este o metoda politica de intimidare pe care o considera "profund imorala".

"In acest context in care vorbim de un oras foarte important - Capitala tarii - in care vorbim de un buget de aproximativ doua miliarde de euro care tot acest buget este la PSD, eu si colegii mei din Consiliul general am inteles sa facem opozitie pe bune. Miza pe care doamna primar o are astazi dandu-ma pe mine in judecata este de a ne inchide noua gura, de a nu mai face opozitie. Prin aceasta actiunie mi se pare ca vrea sa intimideze tocmai ca si ceilalti colegi din opozitie sa se gandeasca de mai multe ori atunci cand vor sa faca opozitie reala", a aratat Ciucu.

Motivul pentru care Ciucu crede ca primarul Gabriela Firea l-a ales pe el pentru a-l da in judecata este pentru ca si-a manifestat intentia de a ramane o perioada lunga in Consiliul General al Primariei.

"Mi se pare absolut anormal si deloc potrivit pentru democratia din Romania ca doamna Firea sa incerce sa vina cu astfel de metode de intimidare.

Totodata, pentru a intari cele afirmate referitor la opozitia pe care va continua sa o faca, Ciucu a anuntat ca, la sedinta de luni a CGMB, PNL se va opune mai multor puncte de pe ordinea de zi.

"Acum o luna de zile, in sedinta de buget din care fac parte a fost introdus un Proiect de hotarare in Consiliul local prin care sa se accepte de catre Consiliu o norma interna a Primariei care sa permita Primariei sa contracteze servic... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro