Ciolos: Voi merge in Mongolia la Summit-ul Uniunea Europeana-Asia si in Vietnam, pentru a dinamiza relatia economica

Ciolos: Voi merge in Mongolia la Summit-ul Uniunea Europeana-Asia si in Vietnam, pentru a dinamiza relatia economica

O sa merg cu un grup de oameni de afaceri, cu circa 20 de oameni de afaceri din Romania, in incercarea de a gasi un potential de colaborare economica", a mai afirmat Ciolos, citat de Agerpres.

acum 55 luni (7 Jul 2016)

Premierul Dacian Ciolos a anuntat, miercuri, ca saptamana viitoare va merge in Mongolia, pentru a participa la Summit-ul Uniunea Europeana - Asia, si in Vietnam, in incercarea de a gasi un potential de colaborare economica.

"Merg in Asia pentru a participa impreuna cu alti cativa sefi de stat si de Guvern din Uniunea Europeana si din Asia la Summit-ul Uniunea Europeana - Asia, un summit care are loc in fiecare an, alternativ in Uniunea Europeana si in Asia. O sa avem acolo discutii despre proiecte de cooperare intre Asia si Uniunea Europeana (...) Asia este un continent foarte dinamic din punct de vedere economic. Uniunea Europeana are in negociere mai multe proiecte de liber schimb. Romania trebuie sa se pozitioneze vizavi de acest potential, inclusiv de export", a spus premierul Ciolos, la TVR 1.

"Am decis ca in drum spre Ulan Bator sa ma opresc si in Vietnam, unde de foarte multa vreme un prim-ministru al Romaniei sau un sef de stat nu s-a mai oprit. Uniunea Europeana negociaza si cu Vietnamul un acord de liber schimb. O sa merg cu un grup de oameni de afaceri, cu circa 20 de oameni de afaceri din Romania, in incercarea de a gasi un potential de colaborare economica", a mai afirmat Ciolos, citat de Agerpres.

+Angela Merkel vrea sa scape Europa de Jean-Claude Juncker. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro