Ciolos: Nu ma inscriu intr-un partid politic, nu imi fac partid si nu candidez

Premierul Dacian Cioloş a declarat, miercuri, la TVR, că in mod cer nu va intra intr-un partid politic, nu va infiinţa o formaţiune şi nici nu va candida la parlamentare, dar că şi-a incurajat miniştrii care vor să facă politică să se implice, pentru a continua proiectele, insă nu a dorit să comenteze varianta ca el să fie numit din nou premier.

acum 94 luni (1 Sep 2016)

Premierul Dacian Cioloş a declarat, miercuri, la TVR, că in mod cer nu va intra intr-un partid politic, nu va infiinţa o formaţiune şi nici nu va candida la parlamentare, dar că şi-a incurajat miniştrii care vor să facă politică să se implice, pentru a continua proiectele, insă nu a dorit să comenteze varianta ca el să fie numit din nou premier. De asta mă intreb dacă mai are rost să spun vreun lucru, pentru că oricum speculaţiile vor continua şi dacă eu vă repet că nu mă inscriu intr-un partid politic, nu imi fac un partid şi nu candidez la alegerile din acest an", a spus Cioloş, potrivit News.ro.

Intrebat dacă ar accepta să fie in continuare premier, in cazul in care ar fi propus, Cioloş nu a dorit să comenteze posibilitatea: "Nici nu interpretez un «dacă» sau un «parcă». Cioloş a explicat, la TVR, că ştie că aceste speculaţii privind candidatura sau au pornit de la declaraţii făcute de unii dintre membrii echipei sale, dar a precizat că nu se impotriveşte intrării in politică a miniştrilor săi.

"Le-am spus şi lor nu numai că nu am o problemă, chiar ii incurajez şi pe ei, şi pe alţi tineri capabili, competenţi, care doresc să schimbe Romania in bine, să se angajeze politic dacă doresc şi chiar la aceste alegeri.

Cioloş a mai spus că el nu le-a cerut miniştrilor să candideze, iar dacă se hotărasc că vor să facă acest pas vor trebui să plece din Guvern pentru a intra in campania electorală. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro