Ciolos, multumit de interventia la inundatii. Premierul a cerut ministrilor un pachet de masuri de sprijin

Ciolos, multumit de interventia la inundatii. Premierul a cerut ministrilor un pachet de masuri de sprijin

Am cerut ministrilor de resort sa propuna in sedinta de guvern de saptamana viitoare un pachet de masuri de sprijin tintit si rapid, pentru a veni in ajutorul oamenilor si comunitatilor afectate", a spus Ciolos In urma rapoartelor prezentate de prefectii judetelor si de la nivelul Ministerului de Interne a rezultat ca, in total, dupa fenomenele meteorologice extreme, s-au confruntat cu probleme, in proportii diferite, 164 de localitati din 20 de judete ale Romaniei.

acum 87 luni (21 Jun 2016)

Un comunicat al Executivului arata ca, azi, la videoconferinta cu prefectii, premierul Dacian Ciolos a ladat modul in care s-a intervenit la inundatii. Am vrut sa am o evaluare directa de la prefecti si sa aflu cum s-a actionat pentru a salva vietile si bunurile oamenilor. Am cerut ministrilor de resort sa propuna in sedinta de guvern de saptamana viitoare un pachet de masuri de sprijin tintit si rapid, pentru a veni in ajutorul oamenilor si comunitatilor afectate", a spus Ciolos

In urma rapoartelor prezentate de prefectii judetelor si de la nivelul Ministerului de Interne a rezultat ca, in total, dupa fenomenele meteorologice extreme, s-au confruntat cu probleme, in proportii diferite, 164 de localitati din 20 de judete ale Romaniei. In scop de preventie au fost evacuate temporar, pe tot parcursul perioadei cu intemperii aproximativ 400 de persoane. Ministrul Afacerilor Interne, Petre Toba, a informat ca 4000 de cadre ale ministerului pe care le conduce au intervenit in fiecare zi pentru a reduce consecintele fenomenelor meteorologice extreme. Citeste si:

+Legea SALARIZARII: Guvernul anunta CRESTERI SALARIALE si sistem de premiere ...

+Ion Tiriac desfiinteaza guvernul de tehnocrati condus de Ciolos: Doar in ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro