Ciolos ii raspunde lui Ponta: Invitatiile la ceremonia de la Deveselu au fost facute de Ambasada SUA. Acuzatiile tale, Victor, mi se par deplasate

Ciolos ii raspunde lui Ponta: Invitatiile la ceremonia de la Deveselu au fost facute de Ambasada SUA. Acuzatiile tale, Victor, mi se par deplasate

Dincolo de culoarea politica, de tensiuni sau de disputele politice, de unii sau de altii, Traian Basescu trebuia sa fie invitat, premierul Victor Ponta si trei ministri implicati in acest obiectiv: ministrul Apararii, pe tot ce inseamna infrastructura militara, ministrul Dezvoltarii, in acea vreme eram eu, care am coordonat tot ce inseamna lucrari civile, canalizare, alimentare cu apa, statii de epurare, drumuri de acces si ministrul de Externe", a comentat Dragnea. "Mitocania este prea evidenta" Fostul premier Victor Ponta s-a aratat foarte deranjat de faptul ca actualul premier Dacian Ciolos nu l-a invitat pe el, pe fostul presedinte Traian Basescu si pe fostul ministru de Interne Gabriel Oprea la ceremonia de inaugurare a scutului antiracheta de la Deveselu, aratand ca asteapta scuze de la Ciolos.

acum 53 luni (13 May 2016)

Doresc sa precizez ca invitatiile la ceremonie precum si continutul acesteia au avut ca actor principal Ambasada SUA (SUA fiind detinatorul acestei facilitati de aparare de la Deveselu), desigur in consultare cu Ministerul Apararii si cu celelalte institutii guvernamentale cu atributii in domeniu.

Premierul a mai aratat ca nu isi aloca merite pentru proiectul de la Deveselu, insa a participat in calitate de prim-ministru la ceremonia de inaugurare. In interventia mea de azi la ceremonia de inaugurare am multumit tuturor acelora care au contribuit la acest proiect", a mai spus Ciolos.

Si presedintele PSD Liviu Dragnea i-a reprosat premierului Dacian Ciolos ca nu a respectat minimele reguli de protocol si nu i-a invitat la Deveselu pe adevaratii artizani ai proiectului, Traian Basescu si Victor Ponta. Totusi, acolo, daca exista un anumit nivel de buna credinta, ar fi trebuit invitati, chiar daca nu veneau, cei care in mod efectiv au gestionat si au reusit sa duca la capat acest proiect, aratand ca Romania se poate tine de cuvant. Dincolo de culoarea politica, de tensiuni sau de disputele politice, de unii sau de altii, Traian Basescu trebuia sa fie invitat, premierul Victor Ponta si trei ministri implicati in acest obiectiv: ministrul Apararii, pe tot ce inseamna infrastructura militara, ministrul Dezvoltarii, in acea vreme eram eu, care am coordonat tot ce inseamna lucrari civile, canalizare, alimentare cu apa, statii de epurare, drumuri de acces si ministrul de Externe", a comentat Dragnea.

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a fost invitat, dar si-a anulat participarea la ceremonia de inaugurare a scutului antiracheta de la Deveselu pentru ca spune nu s-a tinut cont de Senat in momentul in care s-a stabilit programul evenimentelor, considerand ca pozitia Senatului a fost desconsiderata, in ordinea constitutionala a Romaniei.

"Am considerat necesar ca Senatul Romaniei sa fie reprezentat la acest eveniment la ce... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro