Ciolos, despre nemultumirea presedintelui privind Guvernul: Dansul va poate da raspunsuri, nu eu

Ciolos, despre nemultumirea presedintelui privind Guvernul: Dansul va poate da raspunsuri, nu eu

Intrebat cum comenteaza faptul ca presedintele Klaus Iohannis a declarat ca este nemultumit de Guvern, premierul Dacian Ciolos a spus ca va discuta cu presedintele.

acum 55 luni (26 Apr 2016)

Intrebat cum comenteaza faptul ca presedintele Klaus Iohannis a declarat ca este nemultumit de Guvern, premierul Dacian Ciolos a spus ca va discuta cu presedintele. Dansul va poate da raspunsuri la acest lucru, nu eu", a spus Ciolos, dupa ce a participat la conferinta privind securitatea alimentara, alaturi de comisarul european Miguel Arias Canete, la Institutul Bancar Roman.

Presedintele Klaus Iohannis a declarant luni, la Timisoara, ca sunt lucruri care il nemultumesc la acest guvern, precizand insa ca "nu toate se rezolva pe scena publica". El a adaugat ca Guvernul actual a fost "o solutie pana la alegerile din toamna acestui an" si ca nu este Guvernul sau. Acest Guvern a fost o solutie pana la alegerile din toamna acestui an, generata de o situatie de criza si la care au subscris cele mai importante partide politice. Si tocmai in perspectiva acestor alegeri, cred ca a venit vremea programelor, a competitiei si a asumarii politice, pe care astept sa le vad de la partidele politice", a spus Iohannis. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro