Ciolos, catre ministri: Profitati de sarbatori pentru a trage o linie si a face o analiza a activitatii in Guvern

Ciolos, catre ministri: Profitati de sarbatori pentru a trage o linie si a face o analiza a activitatii in Guvern

"Sigur, ma gandesc aici in primul rand la proiectul de reforma a administratiei unde ceea ce vom face in lunile urmatoare trebuie sa demonstreze un impact direct asupra cetatenilor, asupra beneficiarilor actiunii, activitatilor administratiei publice, ma gandesc la proiectele de infrastructura, ma gandesc la domeniul sanatatii, educatiei si o sa trecem in revista si celelalte domenii, dar aici sunt cateva prioritati pe care ni le-am asumat in aceste domenii si as vrea sa incepem sa vorbim si de rezultatele pe care le obtinem.

acum 91 luni (27 Apr 2016)

Sa profitati de aceasta scurta pauza, asa cum v-am mai spus, si pentru a trage o linie si a face o analiza a modului in care au decurs lucrurile de la instalarea Guvernului si pana acum", a spus premierul.

El a continuat: "A fost perioada in care v-am rugat sa va concentrati pe pregatirea proiectelor pe care ni le-am asumat in acest mandat si, dupa ce ne intoarcem din vacanta de Paste, am dori sa avem o discutie in care sa ne concentram atentia pe urmatoarea etapa pe care ne-o asumam, si anume aceea a livrarii de rezultate concentrate pe proiectele pe care le-am lansat".

"Dupa ce ne intoarcem din vacanta de Paste, am dori sa avem o discutie in care sa ne concentram atentia pe urmatoarea etapa pe care ne-o asumam, si anume aceea a livrarii de rezultate concentrate pe proiectele pe care le-am lansat. Nu vreau sa ramanem la stadiul de proiecte lansate si sa lasam impresia ca doar lansam idei fara sa avem capacitatea de a livra rezultate", a spus prim-ministrul. "Sigur, ma gandesc aici in primul rand la proiectul de reforma a administratiei unde ceea ce vom face in lunile urmatoare trebuie sa demonstreze un impact direct asupra cetatenilor, asupra beneficiarilor actiunii, activitatilor administratiei publice, ma gandesc la proiectele de infrastructura, ma gandesc la domeniul sanatatii, educatiei si o sa trecem in revista si celelalte domenii, dar aici sunt cateva prioritati pe care ni le-am asumat in aceste domenii si as vrea sa incepem sa vorbim si de rezultatele pe care le obtinem. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro