Ciolos: Am vrea sa resetam cadrul de lucru si sa venim cu o noua propunere de OUG privind salarizarea bugetarilor

Ciolos: Am vrea sa resetam cadrul de lucru si sa venim cu o noua propunere de OUG privind salarizarea bugetarilor

Pornind de la aceste invataminte, am vrea sa resetam cadrul de lucru si sa redemaram acest proces, in asa fel incat in cel mai scurt timp sa reusim sa venim cu o noua propunere de ordonanta de urgenta, care sa aiba un obiectiv bine tintit, bine delimitat si care sa vizeze nu atat o schimbare a legii actuale, cat o corectare a ei, (...) in limitele bugetului pe care il putem aloca", le-a spus Ciolos membrilor Consiliului National Tripartit, la Palatul Victoria.

acum 99 luni (22 Apr 2016)

Guvernul vrea sa demareze din nou procesul de lucru si sa vina in cel mai scurt timp cu o alta propunere de ordonanta de urgenta privind salariile bugetarilor, a anuntat, vineri, premierul Dacian Ciolos. Pornind de la aceste invataminte, am vrea sa resetam cadrul de lucru si sa redemaram acest proces, in asa fel incat in cel mai scurt timp sa reusim sa venim cu o noua propunere de ordonanta de urgenta, care sa aiba un obiectiv bine tintit, bine delimitat si care sa vizeze nu atat o schimbare a legii actuale, cat o corectare a ei, (...) in limitele bugetului pe care il putem aloca", le-a spus Ciolos membrilor Consiliului National Tripartit, la Palatul Victoria.

Premierul a insistat asupra faptului ca obiectivul noului proiect este ca resursele disponibile sa fie concentrate "acolo unde este cel mai mult nevoie si acolo unde impactul poate sa fie cat mai mare."

"Odata finalizat, sper eu cu succes acest proces, putem trece la o a doua faza si sa regandim, dupa aplicarea acestei OUG, eventual o lege a salarizarii care sa aiba o abordare mai larga. Dorim sa lucram la aceasta ordonanta pornind de la principiul limitarii resurselor pe care le mobilizam (...) si am cerut Ministerului Finantelor sa vina cu o analiza pe care sa fie in masura sa o prezinte si in fata dumneavoastra legata de calculele bugetare pe care noi le-am facut si resursele pe care noi le putem degaja", a explicat Ciolos. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro