Ciolos a tinut tinerii in fata Antenei 3 si a crescut audienta postului: cati romani au urmarit interviul luat de Gadea

Ciolos a tinut tinerii in fata Antenei 3 si a crescut audienta postului: cati romani au urmarit interviul luat de Gadea

Astfel, la nivelul intregii tari, interviul luat de Mihai Gadea lui Dacian Ciolos a fost urmarit de 683.000 de telespectatori in fiecare minut, cifra mult peste media statiei, avand in vedere ca, in luna noiembrie, in intervalul de maxima audienta Antena 3 a tinut in fata micilor ecrane putin peste 400.000 de romani.

acum 72 luni (7 Dec 2016)

Editia "Sinteza Zilei" in care a fost prezent prim-ministrul Romaniei a avut o audienta peste media televiziunii Antena 3, anunta site-ul Paginademedia.ro. Astfel, la nivelul intregii tari, interviul luat de Mihai Gadea lui Dacian Ciolos a fost urmarit de 683.000 de telespectatori in fiecare minut, cifra mult peste media statiei, avand in vedere ca, in luna noiembrie, in intervalul de maxima audienta Antena 3 a tinut in fata micilor ecrane putin peste 400.000 de romani.

In ceea ce priveste telespectatorii din mediul urban, interviul acordat de Ciolos a fost urmarit de 466.000 de oraseni, aproape dublu fata de cei care urmaresc in mod normal "Sinteza Zilei". Asadar, 100.000 de romani cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani au urmarit interviul acordat de premier, o cifra de trei ori mai mare decat media statiei (34.000 de telespectatori in luna noiembrie).

Amintim ca, dupa ce a declarat ca "uneori trebuie sa ai curajul sa cobori in mocirla pentru a-ti face corect meseria", premierul Dacian Ciolos a explicat in studioul emisiunii "Sinteza zilei" ca a fost deranjat de minciunile spuse la postul Antena 3 despre el si Guvernul pe care il conduce. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro