Ciolos a imbracat un tricou al campaniei "Dosta!", a Consiliului Europei, impotriva stigmatizarii romilor

Ciolos a imbracat un tricou al campaniei

Jurnalul de Guvern al lui Valeriu Nicolae: Conduce un Audi de super fita in timpul in care nu se plimba cu masina guvernului. Dar locuieste la RAAPPS Valeriu Nicolae, fost secretar de stat din Ministerul Muncii timp de cateva luni in Guvernul Ciolos, povesteste, pe blog, episodul demisiei Danei Varga.

acum 91 luni (30 Sep 2016)

Mesajul care insoteste fotografia este: "Habar nu am ce as putea scrie ca sa explic cat de tare e sa porti un tricou cu respect si sa fii cu Dacian.

Valeriu Nicolae a fost secretar de stat in Ministerul Muncii, iar recent a fost numit reprezentant special al secretarului general al Consiliului Europei pentru problemele romilor.

Citeste si: PNL vrea venirea lui Ciolos in partid dupa parlamentare Liberalii il vor pe Dacian Ciolos in PNL, insa nu mai insista ca acesta sa intre in partid inainte de alegerile parlamentare. In schimb, dupa 11 decembrie, liberalii vor conditiona acordarea sprijinului politic pentru un nou mandat de premier de intrarea in PNL. Jurnalul de Guvern al lui Valeriu Nicolae: Conduce un Audi de super fita in timpul in care nu se plimba cu masina guvernului. Dar locuieste la RAAPPS Valeriu Nicolae, fost secretar de stat din Ministerul Muncii timp de cateva luni in Guvernul Ciolos, povesteste, pe blog, episodul demisiei Danei Varga. In ianuarie 2015, Varga, ajunsa consiliera premierului Victor Ponta pe filiera Tariceanu, l-a acuzat pe Dragos Tudorache, la acea vreme seful Cancelariei premierului, ca a discriminat-o pe motiv ca e de etnie roma. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro