Ciolos a dat tonul. Ministrii tehnocrati care au iesit la lupta impotriva greilor din PSD

Ciolos a dat tonul. Ministrii tehnocrati care au iesit la lupta impotriva greilor din PSD

Nu o sa mai accept lucruri de genul acesta", a spus premierul Ciolos, dupa ce a fost acuzat de Liviu Dragnea ca i-a obligat pe veteranii de razboi sa plateasca impozit, desi erau scuititi de Codul Fiscal. "Angajatilor de la CEO as vrea sa le spun ca atunci cand va tremura sufletul pentru ziua de maine, cand frica e singurul lucru pe care il simtiti, sa va asezati la o masa si sa faceti liste cu oamenii care v-au mintit ani de zile si care v-au furat fara rusine, iar astazi va poarta de grija.

acum 54 luni (5 Aug 2016)

Dupa luni intregi in care a avut o atitudine defensiva fata de valurile de acuze venite dinspre PSD, Guvernul Ciolos a schimbat tactica: a iesit la atac. Asa cum s-au obisnuit unii, sa mineze terenul prin modul in care au planificat sau nu au planificat anumite lucruri in anii trecuti si sa le puna acum pe umerii tehnocratilor pentru ca e foarte simplu in an electoral. Nu o sa mai accept lucruri de genul acesta", a spus premierul Ciolos, dupa ce a fost acuzat de Liviu Dragnea ca i-a obligat pe veteranii de razboi sa plateasca impozit, desi erau scuititi de Codul Fiscal. De fapt, vorbim de o prevedere din Codul Fiscal elaborat de Guvernul Ponta si sustinut de PSD. "Poate isi ia un avocat neintrat pe usa din dos in barou"

Tot joi, la cateva ore dupa disputa Dragnea-Ciolos, ministrul Justitiei, Raluca Pruna, i-a transmis fostului premier Victor Ponta ca il da in judecata pentru calomnie, asta dupa ce i-a reamintit ca a devenit avocat pe baza un doctorat plagiat. Il anunt public - ca avocat intrat pe bune in profesie - ca pentru toate calomniile il voi invita de azi inainte sa probeze in instanta astfel de afirmatii. Poate isi ia un avocat neintrat pe usa din dos in barou, ca argumentele formulate de unul singur nu conving oameni rationali, care au silogismul acasa si care cunosc rigorile legii", a scris Raluca Pruna pe Facebook.

Reactia ministrului Justitiei a venit dupa ce fostul premier Victor Ponta a scris, tot pe Facebook, ca intr-un "Memorial al Crimelor Securitatii si Stalinismului (plus Basismului) in Romania" ar putea exista incaperi denumite "Monica Macovei" si "Raluca Pruna". De dimineata, ministrul Energiei, Victor Grigorescu, i-a acuzat vineri, pe liderii PNL si PSD din Gorj, care i-au cerut recent demisia, ca au facut "afaceri colosale" cu Complexul Energetic Oltenia (CEO) si au contribuit la situatia dificila a companiei de stat si a angajatilor. "In Oltenia se faceau afaceri dubioase de ani de zil... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro