Cine vrea sa o distruga pe Camelia Bogdan

Este dusmanul comun al angajatilor lui Dan Voiculescu de cand, impreuna cu judecatorul Alexandru Mihalcea l-a condamnat pe fondatorul Antenelor la 10 ani de inchisoare si confiscarea averii acestuia, pentru recuperarea prejudiciului de 60 de milioane de euro. Pe urma, tot cei doi l-au condamnat pe Marian Iancu in dosarul RAFO, unde la pachet cu condamnarea de 12 ani au decis si confiscarea sumelor transferate de omul de afaceri in Monaco, Elvetia, Marea Britanie si SUA pentru recuperarea prejudiciului de 35 de milioane de dolari.

acum 85 luni (24 Feb 2016)

Exista o coordonare lipsita de subtilitate pentru eliminarea judecatoarei Camelia Bogdan din randul celor care pot pronunta sentinte de confiscare a averilor dobandite fraudulos. Impotriva ei s-au coalizat nu doar armatele celor afectati de hotararile ei, ci si magistrati versati in compromisuri, care se lupta de ani de zile ca nimic sa nu se schimbe. Este dusmanul comun al angajatilor lui Dan Voiculescu de cand, impreuna cu judecatorul Alexandru Mihalcea l-a condamnat pe fondatorul Antenelor la 10 ani de inchisoare si confiscarea averii acestuia, pentru recuperarea prejudiciului de 60 de milioane de euro. Pe urma, tot cei doi l-au condamnat pe Marian Iancu in dosarul RAFO, unde la pachet cu condamnarea de 12 ani au decis si confiscarea sumelor transferate de omul de afaceri in Monaco, Elvetia, Marea Britanie si SUA pentru recuperarea prejudiciului de 35 de milioane de dolari. Conducerea Curtii de Apel Bucuresti o multa brusc in toamna trecuta de la sectia Penala la cea de Contencios administrativ, crezand ca, cel putin pentru o vreme, o va neutraliza. Dar lucrurile nu sunt atat de simple, fiindca trimisa la munca de jos, ajunge in mainile ei contestatia Fiscului, care tergiverseaza confiscarea cladirilor lui Voiculescu, pe care o respinge.

Camelia Bogdan vrea doar sa duca lucrurile la bun sfarsit, nu e interesata de jocurile de putere, si nu intelege de ce alti magistrati din jurul ei nu au acelasi entuziast legalist ca ea. Asa ca, fortat de perseverenta ei, Fiscul incepe recuperarea prejudiciului adus statului de Dan Voiculescu. In tot acest timp, Inspectia Judiciara o hartuieste cu mai multe cercetari disciplinare, unele venite chiar de la conducerea Cutii de Apel Bucuresti, acolo unde sefa este Lia Savonea, al carui sot avocat fusese coleg de cabinet cu senatorul Catalin Voicu, trimis la inchisoare 7 ani pentru coruptie. Le este teama ca ei si profesorii de la Universitatea de Drept din Bucuresti pierd monopolul informatiei, ca experienta ei teoretica si... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro