Cine va fi purtatorul de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis

UPDATE Potrivit site-ului jurnalistan.ro, presedintele Iohannis a confirmat informatia potrivit careia scriitoarea Tatiana Niculescu Bran va fi purtatoarea sa de cuvant si va detine, concomitent, functia de consilier pe probleme de comunicare. "L-am cunoscut pe Presedinte acum o saptamana, cand m-a chemat la sediul PNL, sa-mi propuna sa-i devin purtator de cuvant.Este un om in care am avut incredere de la inceput, pe care il admir si, cand mi-a dat termen de gandire o saptamana, indoielile mele erau legate de mine, nu de el", a mai spus ea. CV Tatiana Niculescu Bran - Jurnalista si scriitoare - Studiile si cariera: A absolvit Facultatea de Litere a Universitatii din Bucuresti si Institutul European de Jurnalism de la Bruxelles. Am citit scenariul, mi-a placut, am facut unele observatii si sugestii si am fost de acord, fara sa ma consult cu vreun avocat, sa semnam un asa-numit Acord prin care eu ii recunosteam paternitatea scenariului, iar el se angaja sa mentioneze in toate actiunile de promoare a filmului, in tara si in strainatate, sursa de inspiratie.

acum 110 luni (8 Dec 2014)

UPDATE Potrivit site-ului jurnalistan.ro, presedintele Iohannis a confirmat informatia potrivit careia scriitoarea Tatiana Niculescu Bran va fi purtatoarea sa de cuvant si va detine, concomitent, functia de consilier pe probleme de comunicare. Klaus Iohannis, mi-a propus sa-i fiu purtator de cuvant si consilier de comunicare. Las deoparte cartea pe care ma apucasem s-o scriu, si devin, asadar, din purtatoare de cuvinte, purtatoare de cuvant", a scris ea pe Facebook.

Ulterior, ea a publicat si un mesaj de multumire adresat celor care o sustin. "A fost pentru prima data in viata mea cand m-am implicat intr-o campanie electorala si m-am implicat in mod cu totul independent pentru ca am crezut si cred ca alegerea lui Iohannis in functia de Presedinte e o sansa istorica pentru noi toti. Implicarea mea a constat in scrierea de articole de opinie pe fb si in presa.

Tatiana Niculescu Bran a povestit ca prima sa intalnire cu Iohannis a avut loc chiar in momentul in care acesta a chemat-o la sediul PNL, pentru a-i propune postul de purtator de cuvant.

"L-am cunoscut pe Presedinte acum o saptamana, cand m-a chemat la sediul PNL, sa-mi propuna sa-i devin purtator de cuvant.Este un om in care am avut incredere de la inceput, pe care il admir si, cand mi-a dat termen de gandire o saptamana, indoielile mele erau legate de mine, nu de el", a mai spus ea. Intr-un alt interviu acordat presei, fosta jurnalista BBC a aratat ca presedintele Iohannis i-a dat termen de gandire pana la revenirea sa din Statele Unite.

Postarile publicate pe contul sau de Facebook arata ca, in timpul campaniei, dar si ulterior, Tatiana Niculescu Bran l-a sustinut pe Klaus Iohannis.

"Daca Tony Blair, sef de partid laburist, ar fi pierdut alegerile pe 16 noiembrie, si-ar fi dat demisia din fruntea partidului. Citesc cu stupoare tot felul de comentarii care-i plang de mila lui Victor Ponta fi... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro