Cine sunt victimele atacului infiorator, comis de doi autostopisti. Primarul din comuna Stefan cel Mare: "Erau oameni gospodari, linistiti, din familii bune"

Pe drum, cei doi soti care veneau de la Calarasi au oprit si au luat in masina doi tineri, care faceau autostopul la Drajna. Criminalii, de negasit Seful IPJ Calarasi, comisar-sef Marian Iorga coordoneaza ancheta crimei infioratoare petrecute pe DN3A, vineri seara, cand un sofer a fost ucis de doi autostopisti, iar sotia sa ranita grav."Doi cetateni de 58 si 55 de ani se deplasau cu autoturismul personal pe DN3A.

acum 64 luni (25 Nov 2017)

Pe drum, cei doi soti care veneau de la Calarasi au oprit si au luat in masina doi tineri, care faceau autostopul la Drajna.

Violeta si Ion Constantin s-au nascut in comuna Stefan cel Mare si mergeau vineri seara la parinti. Nu aveau sa mai ajunga la destinatie: Ion a fost ucis pe loc, iar sotia sa, ranita la gat, a ajuns pe patul spitalului.

Nicolae Pandea, primarul localitatii Stefan cel Mare, spune ca intreaga localitate a fost socata la aflarea vestii. Erau oameni de treaba, gospodari, linistiti si care proveneau din familii bune. Toata lumea s-a speriat si, pe drept, cuvant, la o asemenea nenorocire ramai perplex.

Criminalii, de negasit

Seful IPJ Calarasi, comisar-sef Marian Iorga coordoneaza ancheta crimei infioratoare petrecute pe DN3A, vineri seara, cand un sofer a fost ucis de doi autostopisti, iar sotia sa ranita grav."Doi cetateni de 58 si 55 de ani se deplasau cu autoturismul personal pe DN3A. Au luat doi cetateni la ocazie. Ajunsi in localitatea Tudor Vladimirescu cei doi pasageri i-au cerut conducatorului auto sa opreasca moment in care au procedat la lovirea soferului cu un cutit si celalat pasager a sotiei soferului. Au coborat din masina si au fugit din masina," a declarat seful IPJ Calarasi, comisar-sef Marian Iorga

Te-ar putea interesa si:

Un barbat a fost ucis de doi autostopisti care l-au injunghiat in gat, iar sotia acestuia este ranita. Agresorii sunt cautati cu caini de urma

Crima pasionala la Frumusani. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro