Cine sunt victimele accidentului feroviar din Vaslui. Soferul luase pasagerii la ocazie

Cine sunt victimele accidentului feroviar din Vaslui. Soferul luase pasagerii la ocazie

Autoturismul lovit de tren se deplasa spre drumul european si era condus de un tanar de 26 de ani, Marian Bostan, din localitatea Barbosi, comuna Hoceni. In cazul tanarului de 22 de ani, medicii s-au vazut nevoiti sa declare decesul, dupa mai bine de o ora de resuscitare.

acum 33 luni (15 Dec 2017)

Autoturismul lovit de tren se deplasa spre drumul european si era condus de un tanar de 26 de ani, Marian Bostan, din localitatea Barbosi, comuna Hoceni. Tanarul de 22 de ani, se afla pe bancheta din dreapta soferului, iar femeia in spate.

Pe fondul unei cete dense dar si a neglijentei, conducatorul auto a fortat trecerea de nivel, apreciind ca are timp sa treaca peste liniile de cale ferata. Autoturismul a fost lovit in plin de trenul care se deplasa din directia Vaslui-Barlad.

In urma impactului puternic, femeia a fost proiectata prin parbriz ajungand pe sinele de cale ferata, iar ceilalti doi tineri au ramas incarcerati in stare grava in autoturismul transformat intr-un morman de fiare. Amandoi au fost gasiti in stare de inconstienta de echipajele medicale ajune la fata locului.

In cazul tanarului de 22 de ani, medicii s-au vazut nevoiti sa declare decesul, dupa mai bine de o ora de resuscitare. A fost preluat de un elicopter SMURD si transportat la spitalul de Neurochirugie din Iasi, in stare comatoasa, prognosticul medicilor fiindul unul rezervat.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, tanarul de 26 de ani mai are un dosar penal pe numele sau pentru vatamare corporala din culpa pentru un accident produs in anul 2016.

Femeia 33 de ani care a scapat cu viata dupa ce a fost proiectata prin parbriz locuieste in Malaiesti, unde s-a stabilit de cativa ani, si este mama a trei fetite, pe care le creste singura.

Ranita foarte grav, femeia a fost transportata la spitalul Judetean de Urgenta Vaslui. Medicii de aici au stabilizat-o insa au decis transferul acesteia la o clinica de specialitate. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro