Cine sunt turistii care pleaca in concedii de lux: cele mai scumpe vacante achizitionate de romani anul trecut

Cine sunt turistii care pleaca in concedii de lux: cele mai scumpe vacante achizitionate de romani anul trecut

Profilul romanului amator de vacante exotice a fost realizat de agentia de turism Eturia, in functie de pachetele cumparate pe acest segment. Pe locul trei s-a clasat un circuit de 20 de zile in Ecuador, Galapagos si Columbia, pentru 3 adulti, cu zboruri de linie la clasa economica cu toate taxele incluse si hoteluri de 4 stele, in valoare totala de 25.000 de euro.

acum 109 luni (26 Mar 2015)

Profilul romanului amator de vacante exotice a fost realizat de agentia de turism Eturia, in functie de pachetele cumparate pe acest segment. Astfel, turistii romani care aleg destinatiile exotice au varsta cuprinsa intre 30 si 50 de ani si fac parte din middle si top management sau sunt antreprenori, cele mai intalnite profesii fiind de avocat sau medic.

Acestia au un venit mediu spre mare, intre 1.000 si 3.000 de euro pe luna, si prefera sa mearga in concedii de doua ori pe an, in sezonul de vara si de iarna.

Cel mai scump a fost un circuit in SUA, in valoare de 31.000 euro care a combinat Coasta de Vest si Coasta de Est, pentru o familie cu 2 adulti si 2 copii, zboruri de linie la clasa business cu toate taxele incluse si hoteluri de 5 stele. Pe locul trei s-a clasat un circuit de 20 de zile in Ecuador, Galapagos si Columbia, pentru 3 adulti, cu zboruri de linie la clasa economica cu toate taxele incluse si hoteluri de 4 stele, in valoare totala de 25.000 de euro. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro