Cine sunt tinerii care s-au cununat in straie populare si au fost vazuti de peste un milion de romani pe Facebook

Cine sunt tinerii care s-au cununat in straie populare si au fost vazuti de peste un milion de romani pe Facebook

O nunta de vis, au spus prietenii, cunoscutii sau internautii care au vazut pozele de la nunta Dianei si a lui Mihai Adrian Enache. "Un milion de persoane, intr-un interval de 6 zile de la publicare, au vazut postarea fotografiilor de la nunta Dianei cu Mihai si a fost distribuita de 4728 de ori fara nicio sponsorizare ceea ce este un record personal de vizualizari si distribuiri, intr-un timp atat de scurt!

acum 28 luni (26 Oct 2016)

O nunta de vis, au spus prietenii, cunoscutii sau internautii care au vazut pozele de la nunta Dianei si a lui Mihai Adrian Enache. Au dat mii de like-uri pe Facebook si au apreciat initiativa. Costumele si iile populare par a fi tot mai cautate si la moda printre tineri, mai ales printre cei care apreciaza valorile si identitatea neamului romanesc. Diana si Mihai sunt iubitori de istorie, indragesc Basarabia, obiceiurile poporului roman si sunt implicati in diverse activitati culturale, de-o parte si de alta a Prutului.

"Inca dinainte sa ne cunoastem, atat eu cat si sotul meu eram uniti prin apartenenta la valorile familiei traditionale romanesti si crestine pe care fiecare voia sa o intemeieze. Mihai este pasionat de istorie si eu, o mare iubitoare a Basarabiei ne-am cunoscut ca voluntari in diverse proiecte pentru romanii din Basarabia organizand scoli de vara pentru elevii de acolo, donatii de carti si alte evenimente culturale. In primul rand, ne-am pregatit sufleteste si trupeste pentru acest pas tinand sa ne curatim prin post si spovedanie, fiind constienti ca suntem protagonistii unei mari taine.

Alegerea straielor a venit natural, ca si cea a bunicilor care mergeau in zi de sarbatoare la biserica din sat. Mihai purta o manta specifica zonei Munteniei din care provine camasa, brau si cizme, iar eu o rochie lunga alba, decenta, cu motive traditionale si un voal care sa acopere crestetul capului. Ne bucuram enorm ca romanii si chiar straini din toata lumea au rezonat cu bucuria noastra primind foarte multe mesaje de felicitare. Tot din trupa Haiducii face parte si artistul Tudor Grigorita, vicepresedintele raionului Ialoveni, care a facut demersuri pentru a stabili o legatura de infratire intre raionul Ialoveni si municipiul Bacau, concretizata printr-un acord de cooperare", a declarat Diana Enache, pentru ziarul Adevarul.

Mii de felicitari si peste un milion de persoane s-au uitat... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro