Cine sunt profesorii de la Medicina Veterinara, tata si fiu, prinsi cu spaga de la studenti

Cine sunt profesorii de la Medicina Veterinara, tata si fiu, prinsi cu spaga de la studenti

Procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie il vor dupa gratii pe Ovidiu Savu, prins joi in flagrant in timp ce colecta de la o studenta 10.500 de lei, bani stransi de la cei care urmau sa dea examene restante. Aceasta era contactata fie direct de catre colegi, care ii lasau diferite sume de bani, fie de catre sefii de grupe, care strangeau bani de la studenti si ii predau ei lista cu numele acestora si sumele date. "Parintele" rabiei Profesorul universitar Constantin Savu (59 de ani), de la Universitatea de Medicina Veterinara din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Bucuresti, este titular al disciplinelor "Inspectia si Controlul Produselor si Alimentelor de Origine Animala", "Igiena, Calitate si Tehnologie Alimentara", " Expertiza produselor agroalimentare" si "Controlul calitatii produselor alimentare".

acum 78 luni (29 Jul 2016)

Procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie il vor dupa gratii pe Ovidiu Savu, prins joi in flagrant in timp ce colecta de la o studenta 10.500 de lei, bani stransi de la cei care urmau sa dea examene restante.

Savu junior este urmarit penal pentru luare de mita si trafic de influenta. In acest context, Savu i-a propus studentei sa se ocupe de colectarea unor sume de bani de la alti studenti aflati in aceeasi situatie, in schimbul promovarii examenelor restante, atat la disciplina pe care o preda, cat si la cele la care era titular tatal sau. Aceasta era contactata fie direct de catre colegi, care ii lasau diferite sume de bani, fie de catre sefii de grupe, care strangeau bani de la studenti si ii predau ei lista cu numele acestora si sumele date.

Savu junior cerea intre 800 si 900 de lei pentru promovarea examenelor la disciplinele la care preda tatal sau si de 600 de lei pentru disciplina la care era el insusi titular.

Profesorul a fost prins ieri in flagrant, joi, in timp ce primea suma de 10.500 lei, aceasta fiind gasita intr-unul dintre sertarele biroului sau de la facultate. De asemenea, cu ocazia perchezitiei domiciliare efectuata in aceeasi zi, a fost ridicata de catre organele judiciare dintr-o cutie de carton suma de 70.600 de lei. "Parintele" rabiei

Profesorul universitar Constantin Savu (59 de ani), de la Universitatea de Medicina Veterinara din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Bucuresti, este titular al disciplinelor "Inspectia si Controlul Produselor si Alimentelor de Origine Animala", "Igiena, Calitate si Tehnologie Alimentara", " Expertiza produselor agroalimentare"

si "Controlul calitatii produselor alimentare". Conform procedurilor, in Capitala trebuiau instituite masuri extrem de stricte: delimitarea unei zone de protectie pe o raza de 3 kilo... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro