Cine sunt primii miliardari in Bitcoin. Au dat lovitura dupa ce s-au judecat cu Mark Zuckerberg pentru Facebook si au investit banii obtinuti in criptomonede

Cine sunt primii miliardari in Bitcoin. Au dat lovitura dupa ce s-au judecat cu Mark Zuckerberg pentru Facebook si au investit banii obtinuti in criptomonede

Totusi, desi gemenii Winklevoss au cu siguranta un motiv pentru a sarbatori aceasta piatra de hotar, sunt inca departe de a se apropia de averea pe care a construit-o vechiul prieten, Mark Zuckerberg, a carui avere este estimata de Forbes la 72,2 miliarde de dolari.

acum 70 luni (10 Dec 2017)

Gemenii Winklevoss detin unul dintre cele mai mari portofolii de Bitcoin din lume, iar recentele valori ale monedei digitale le-au ridicat valoarea portofoliului la peste un miliard de dolari, facandu-i primii miliardari in Bitcoin din lume. Acesta reprezinta un profit extraordinar, dupa o investitie de numai 11 milioane de dolari pe care au facut in industrie, acum patru ani. Gemenii, in varsta de 36 de ani, s-au nascut la New York la data de 21 august 1981 si au fost crescuti in Greenwich, Connecticut. Cei doi au reprezentat, de asemenea, Statele Unite la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008.

Disputa pentru Facebook

In timp ce erau studenti, Tyler si Cameron l-au cunoscut pe fondatorul retelei de socializare Facebook, Mark Zuckerberg, care a studiat, de asemenea, la Harvard.

Desi incercarea lor de a recapata controlul asupra companiei a fost nereusita, le-a fost acordata o despagubire de 65 milioane de dolari.

Cum au devenit miliardari

Gemenii au folosit 11 milioane de dolari din compensatia in numerar pe care au primit-o in urma disputei legale cu Facebook si au folosit-o pentru a cumpara 100.000 de criptomonede - adica bitcoin - in 2013. La acel moment, valoarea unei astfel de monede virtuale era de 120 de dolari. Si a fost un lucru productiv: la finalul acestei saptamani, pretul atins de Bitcoin a fost de 17.000 de dolari pe unitate.

Totusi, desi gemenii Winklevoss au cu siguranta un motiv pentru a sarbatori aceasta piatra de hotar, sunt inca departe de a se apropia de averea pe care a construit-o vechiul prieten, Mark Zuckerberg, a carui avere este estimata de Forbes la 72,2 miliarde de dolari. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro