Cine sunt primii 10 concurenti care apar in semifinala live "Romanii au talent"

Cine sunt primii 10 concurenti care apar in semifinala live

Auditiile sezonului 7 "Romanii au talent" s-au incheiat, iar Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, impreuna cu Smiley si Pavel Bartos au ales 50 de concurenti care urmeaza sa apara in semifinalele live, care debuteaza in aceasta vineri la Pro TV. Telespectatorii vor vedea numere de dans, de la cel traditional, la cel neconformist, numere de magie si de interpretare. Fang Shuang - concurentul trimis direct in semifinale, cu ajutorul butonului auriu, de catre Smiley si Pavel Bartos Fang Shuang face muzica de cand era mic, de la varsta de 5 ani. A facut trecerea catre dans, pentru ca obisnuia sa mearga la cursuri de breakdance si, intre timp, s-a indragostit de aceasta disciplina, ceea ce l-a facut sa se indeparteze de sportul de performanta.

acum 79 luni (24 Apr 2017)

Auditiile sezonului 7 "Romanii au talent" s-au incheiat, iar Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, impreuna cu Smiley si Pavel Bartos au ales 50 de concurenti care urmeaza sa apara in semifinalele live, care debuteaza in aceasta vineri la Pro TV.

Ansamblul Kozaciok, Antonina Goloseev, Alexandru Oltean, Florin Nae, Marius Mihaila, Florin Suciu Buh, Nicoleta Tudorache, Kicsi Csongor si Antonella Terrazas, Tatiana Kundik si Fang Shuang sunt primii zece semifinalisti care urmeaza sa apara in prima gala live "Romanii au talent, vinerea aceasta. Fiecare vrea sa uimeasa din nou cu propriul talent si sa-si asigure un loc in marea finala a emisiunii de la Pro TV. Telespectatorii vor vedea numere de dans, de la cel traditional, la cel neconformist, numere de magie si de interpretare.

Printre remarcatii primei semifinale live se afla Fang Shuang, concurentul trimis direct in semifinale, cu ajutorul butonului auriu, de catre Smiley si Pavel Bartos. In timpul auditiilor, Fang, un chinez stabilit in Romania a cantat perfect, in limba romana, melodia "Copacul", iar timbrul lui vocal incredibil si interpretarea fara greseala i-au facut pe toti cei prezenti in sala, dar si pe membri juriului, sa se ridice si sa-l aplaude.

Dansatoarea de originine ucraineana Antonia Goloseev, o alta prezenta inedita in show, urmeaza sa prezinte un alt numar de strip-plastic. Fang Shuang - concurentul trimis direct in semifinale, cu ajutorul butonului auriu, de catre Smiley si Pavel Bartos

Fang Shuang face muzica de cand era mic, de la varsta de 5 ani. In perioada liceului si-a oprit cursurile, iar de la 16 ani, dupa ce i s-a schimbat vocea, a inceput sa practice canto clasic. Fang Shuang canta si la pian, este solist la Opera Comica si a castigat doua premii internationale.

FOTO Pro TV

Florin Suciu Buh - artist ventrilog

Florin Suc... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro