Cine sunt primele vedete care dau test la versuri in emisiunea "Zaza Sing"

Primele vedete care dau testul versurilor Anda Adam, Julie Mayaya si Andrei Stefanescu vin in noul show de la Antena 1, miercuri de la 20.30, pentru a arata cat de bine stiu versurile. FOTO Antena 1 O concurenta nu a stiu versurile celebrei piese "Ochii tai" La filmarile pentru prima editie a emisiunii Varciu a avut parte si de o surpriza: la una dintre probe o concurenta a primit ca piesa de interpretat celebra "Ochii tai" a trupei L.A., din care a facut parte si Liviu.

acum 80 luni (4 Apr 2017)

Primele vedete care dau testul versurilor

Anda Adam, Julie Mayaya si Andrei Stefanescu vin in noul show de la Antena 1, miercuri de la 20.30, pentru a arata cat de bine stiu versurile. Iar rolul lor este unul foarte important pentru ca vor face echipa la una dintre rubrici cu concurentii din show, astfel ca orice greseala pe care o fac vedetele poate duce la eliminarea concurentului respectiv.

Distractia se va tine astfel de mana cu emotia pentru ca vedetele nu trebuie sa greseasca niciun cuvant pentru ca cel pe care il sustin in concurs sa mearga mai departe. Cat de bine stie Andrei Stefanescu piesele A.S.I.A, de exemplu, sau daca experienta la concursurile de karaoke ii va surade simpaticei Julie Mayaya, telespectatorii afla miercuri in prima editie "Zaza Sing".

Prima editie a emisiunii aduce pe scena "Zaza Sing" sase concurenti, cu meserii si varste diferite: o eleva, o studenta, un blogger sau un functionar public, fiecare dintre ei e sigur ca va reusi sa treaca de cat mai multe probe si sa ghiceasca versurile pieselor pe care le va primi.

FOTO Antena 1

O concurenta nu a stiu versurile celebrei piese "Ochii tai"

La filmarile pentru prima editie a emisiunii Varciu a avut parte si de o surpriza: la una dintre probe o concurenta a primit ca piesa de interpretat celebra "Ochii tai" a trupei L.A., din care a facut parte si Liviu. Amuzat, chiar si Liviu s-a intrebat daca e cineva care nu a auzit macar o data aceasta piesa si a conchis cu umor spunand ca probabil concurenta nu stie nici cine e el si ca acum multi ani a devenit cunoscut cu aceasta melodie. Ce a avut de spus pustoaica de numai 19 ani si daca a reusit ea sa treaca de aceasta proba, telespectatorii afla din 5 aprilie, de la 20.30, la "Zaza Sing". E un show cu emotie, suspans - pentru ca sa nu uitam Zaza Sing e un quizz show cu versuri, o emisiune cu mult umor, dar si premii", mai spune incantat p... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro