Cine sunt personalitatile Europei care vin sa petreaca romaneste si sa puna la cale noi afaceri la vanatoarea de la Balc

Cine sunt personalitatile Europei care vin sa petreaca romaneste si sa puna la cale noi afaceri la vanatoarea de la Balc

Domeniul lui Tiriac de la Balc insumeaza 1500 de hectare si a devenit cunoscut in 2005, cand au fost impuscati 185 de mistreti, dintre care 23 de catre fostul premier Adrian Nastase. Alte prezente de nelipsit la Balc sunt: Wolfgang Bernhard, presedintele Consiliului de Administratie al Volkswagen, presedintele companiei de componente auto Magna Europa Wolf Siegfried, Carlo Pesanti, presedintele Italcementi,Tonniens Clemens, proprietarul unuia dintre cei mai mari producatori de carne Tonnies Fleisch si proprietar al echipei de fotbal Schalke 04 si Peter Rau, membru in conducerea executiva a companiei germane Definiens si fost expert financiar la Philip Morris si Porsche.

acum 81 luni (20 Dec 2014)

Domeniul lui Tiriac de la Balc insumeaza 1500 de hectare si a devenit cunoscut in 2005, cand au fost impuscati 185 de mistreti, dintre care 23 de catre fostul premier Adrian Nastase.

"Vanatoarea de la Balc are un impact important pentru tara, dat fiind situatia in care se afla Romania", a declarat Printul Sturdza, participant la editia din 2013 a vanatorii de la Balc.

In 2011 nu a lipsit Wolfgang Porsche (69 ani), mostenitorul Porsche, a carui avere este estimata la 4,5 miliarde euro, Klaus Mangold (69 ani) fostul presedinte al grupului DaimlerChrysler, care are o avere estimata la 1,5 miliarde euro, Franz Rauch (72 de ani), supranumit "regele" european al sucurilor. La 20 de ani, Rauch prelua conducerea Rauch Fruchtsafte, un business de familie fondat in 1919 pe care de-a lungul a 45 de ani l-a transformat in unul dintre cei mai mari producatori mondiali de sucuri naturale si ceaiuri.

Lista de invitati continua cu tenismenii Boris Becker (a castigat 49 de turnee la simplu si 6 Grand-Slam, medaliat cu aurul olimpic si cel mai tanar castigator al turneului de la Wimbledon. De la retragerea sa din circuitul profesionist de tenis, a ramas o figura cunoscuta prin aparitiile media si aspecte foarte colorate ale vietii private) cu o avere de peste 200 milioane euro si Goran Ivanisevic cu peste 50 de milioane euro (castigator al turneului Wimbledon in 2001).

Alte prezente de nelipsit la Balc sunt: Wolfgang Bernhard, presedintele Consiliului de Administratie al Volkswagen, presedintele companiei de componente auto Magna Europa Wolf Siegfried, Carlo Pesanti, presedintele Italcementi,Tonniens Clemens, proprietarul unuia dintre cei mai mari producatori de carne Tonnies Fleisch si proprietar al echipei de fotbal Schalke 04 si Peter Rau, membru in conducerea executiva a companiei germane Definiens si fost expert financiar la Philip Morris si Porsche.

Dintre oa... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro