Cine sunt parlamentarii care vor sa-l surprinda pe Ponta cu un partid-balama

Cine sunt parlamentarii care vor sa-l surprinda pe Ponta cu un partid-balama

Alde Tariceanu a devenit de vreun an de zile unul dintre cei mai nocivi oameni politici din Romania, motociclistul cu cravata care da mana cu mana cu deputatul Haplea pentru a transforma Parlamentul in organizatie de tip mafiot, care sa le apere lor interesele de grup. Mai misuna pe acolo si alde altii, chiar daca au lipsit de la congres: alde un politician cu nume de gras si alde un fost sportiv cu creierul de marimea unei mingi Dunlop.

acum 108 luni (21 Jun 2015)

Cu alde Tariceanu si cu alde Constantin.

Alde Tariceanu este premierul acela iresponsabil, care spunea la inceputul crizei ca "economia duduie" si care a lasat visteria statului goala in fata urgiei economice pe care toti oamenii normali o vedeau, numai el, nu; Alde Tariceanu este cel care si-a tratat partidul ca pe duduile din viata sa. Alde Tariceanu este si in politica eternul mire, care jura miresei sale credinta pana cand moartea ii va desparti si pleaca a doua zi la alta, cu juramantul la el pentru ulterioara folosinta. Alde Tariceanu este omul care promite solemn, este omul unui perpetuu inceput si al finalizarilor precoce. Alde Tariceanu este insul acela batos ce urca cu capul in pamant treptele Palatului Victoria pentru a-i cere tanarului sau sultan sa-i primeasca obedienta.

Alde Tariceanu este cel ce a instrumentat rusinoasa punere la adapost a lui Sova de demersurile justitiei. Alde Tariceanu este cel care lanseaza atacuri furibunde la adresa justitiei, la concurenta cu sultanul sau, de frica "dosarului Chiliman". Alde Tariceanu a devenit de vreun an de zile unul dintre cei mai nocivi oameni politici din Romania, motociclistul cu cravata care da mana cu mana cu deputatul Haplea pentru a transforma Parlamentul in organizatie de tip mafiot, care sa le apere lor interesele de grup. Alde Tariceanu este omul a carui viziune politica nu trece mai sus de genunchiul lui Ponta. De fapt, alde Tariceanu este manechinul politic pe care Ponta il foloseste oricand si in orice pozitie.

Alde Constantin este creatia lui Voiculescu, ce a invatat de la maestru sau mai ales tradarea. Alde Constantin este tinerelul acela sters pe care uita toata lumea de la prezidiu sa-l prezinte.

Pe langa alde astia doi mai vietuiesc alde cativa politicieni esuati. Unul este alde clarvazatorul politic Daniel Barbu, fostul ministru al culturii plecat din functie pe motiv de declaratii aberante, mare specialist in republici absente. El se asorteaza... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro