Cine sunt bogatii Europei care vin sa petreaca romaneste si sa puna la cale noi afaceri la vanatoarea de la Balc

Cine sunt bogatii Europei care vin sa petreaca romaneste si sa puna la cale noi afaceri la vanatoarea de la Balc

Domeniul lui Tiriac de la Balc insumeaza 1.500 de hectare si a devenit cunoscut in 2005, cand au fost impuscati 185 de mistreti, dintre care 23 de catre fostul premier Adrian Nastase. Alte prezente la Balc sunt: Wolfgang Bernhard, presedintele Consiliului de Administratie al Volkswagen, presedintele companiei de componente auto Magna Europa Wolf Siegfried, Carlo Pesanti, presedintele Italcementi,Tonniens Clemens, proprietarul unuia dintre cei mai mari producatori de carne Tonnies Fleisch si proprietar al echipei de fotbal Schalke 04, si Peter Rau, membru in conducerea executiva a companiei germane Definiens si fost expert financiar la Philip Morris si Porsche.

acum 68 luni (16 Dec 2016)

Domeniul lui Tiriac de la Balc insumeaza 1.500 de hectare si a devenit cunoscut in 2005, cand au fost impuscati 185 de mistreti, dintre care 23 de catre fostul premier Adrian Nastase.

"Vanatoarea de la Balc are un impact important pentru tara, dat fiind situatia in care se afla Romania", a declarat Printul Sturdza, participant la editia din 2013 a vanatorii de la Balc.

Dintre invitatii de seama care se afla in aceste zile pe domeniul de la Balc nu lipseste Wolfgang Porsche, mostenitorul imperiului Porsche, a carui avere este estimata la 4,5 miliarde euro, Klaus Mangold fostul presedinte al grupului DaimlerChrysler, care are o avere estimata la 1,5 miliarde euro, Franz Rauch, supranumit "regele" european al sucurilor. La 20 de ani, Rauch prelua conducerea Rauch Fruchtsafte, un business de familie fondat in 1919 pe care de-a lungul a 45 de ani l-a transformat in unul dintre cei mai mari producatori mondiali de sucuri naturale si ceaiuri.

Alte prezente la Balc sunt: Wolfgang Bernhard, presedintele Consiliului de Administratie al Volkswagen, presedintele companiei de componente auto Magna Europa Wolf Siegfried, Carlo Pesanti, presedintele Italcementi,Tonniens Clemens, proprietarul unuia dintre cei mai mari producatori de carne Tonnies Fleisch si proprietar al echipei de fotbal Schalke 04, si Peter Rau, membru in conducerea executiva a companiei germane Definiens si fost expert financiar la Philip Morris si Porsche. La vanatoare au participat si romanii Dimitrie Sturza, cu o avere de 100 de milioane de euro, omul de afaceri Arpad Sarkany, Sorin Florea, fost sef al Garzii Financiare Bucuresti, Sandu Georgescu, patronul uneia dintre firmele care a implementat sistemul EADS. La pranz, oaspetii au luat o pauza de masa, dupa care au participat la a doua partida de vanatoare a zilei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro