Cine se ascunde sub masca solistului Carla's Dreams

Cine este solistul Carla's Dreams Dupa ce site-urile tabloide din Romania au publicat articole in care, se pare, releva identitatea solistului trupei Carla's Dreams, redactia publicatiei Unimedia, din Republica Moldova, a solititat o reactie din partea grupului. Au mai fost stiri de acest gen si vor mai fi probabil, nu vedem de ce am fi deranjati atat timp cat, repet, lumea care e alaturi de noi ne sustine", a declarat pentru Unimedia Matei, reprezentant al proiectului Carla's Dreams. "Anonimatul nu a fost de fapt o optiune, a fost unica metoda sa ne pastram identitatea sau, mai bine zis, sa limitam expunerea personala pentru a micsora nivelul de influenta din exterior", spunea unul dintre reprezentantii tripei pentru loto.md.

acum 68 luni (1 Jul 2015)

Cine este solistul Carla's Dreams

Dupa ce site-urile tabloide din Romania au publicat articole in care, se pare, releva identitatea solistului trupei Carla's Dreams, redactia publicatiei Unimedia, din Republica Moldova, a solititat o reactie din partea grupului. "Alta reactie decat sa ne miram un pic si sa le multumim pentru interes nu avem. Pentru noi conteaza pozitia oamenilor care ne sustin si ea este, ne pare, destul de clara. Pentru ei nu conteaza cine suntem si ei inteleg sensul noutatilor pentru clickuri si asta ne bucura cel mai mult. Au mai fost stiri de acest gen si vor mai fi probabil, nu vedem de ce am fi deranjati atat timp cat, repet, lumea care e alaturi de noi ne sustine", a declarat pentru Unimedia Matei, reprezentant al proiectului Carla's Dreams. scrie ca este vorba de Andrei Tarus, fost membru al trupei "In Quadro", nascut pe 25 octombrie 1984, in orasul Slobozia din Republica Moldova. Publicatia mai scrie ca acesta a absolvit Facultatea de Drept Public din Chisinau si este casatorit cu Nelea Motricala, o prospera femeie de afaceri. "Anonimatul nu a fost de fapt o optiune, a fost unica metoda sa ne pastram identitatea sau, mai bine zis, sa limitam expunerea personala pentru a micsora nivelul de influenta din exterior", spunea unul dintre reprezentantii tripei pentru loto.md.

FOTO Click

Pe de alta parte, odata cu patrunderea pe piata muzicala din Romania, Carla's Dreams a recunoscut ca showbiz-ul romanesc este o provocare, mai ales in ceea ce priveste pastrarea anonimatului. De asta trebuie sa investim resurse suplimentare pentru a ne proteja identitatea, in continuare", declara vocea proiectului pentru "Adevarul".

Carla's Dreams s-a lansat in Romania in 2013, alaturi de Inna, cu piesa "P.O.H.U.I.", ca mai apoi sa cante cu Loredana "Lumea mea", iar anul acesta cu Delia, lansand piesele, "Cum ne noi" si "Da, mama". Trupa este un grup anonim de vocalisti si compozit... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro