Cine ofera cel mai bun net pe mobil in Romania: Orange, Vodafone, Telekom sau Digi?

Cine ofera cel mai bun net pe mobil in Romania: Orange, Vodafone, Telekom sau Digi?

Abonamentele oferite in ziua de azi au trecut deja de ceva timp de 2GB trafic de internet iar unele companii ofera chiar si abonamente care permit lunar un trafic de 4GB. De cealalta parte, cel mai costisitor plan tarifar de la Orange este Pantera 41, plan ce va ofera nu mai putin de 4GB trafic de internet la viteze 4G alaturi de 25GB spatiu de stocare in Orange Cloud. Planul include 1GB trafic de date, extrem de mult pentru 11 euro, alaturi de 3 luni gratuite de Zonga si 3 luni de acces gratuit la 43 de canale prin aplicatia Seenow.

acum 69 luni (21 Oct 2014)

Abonamentele oferite in ziua de azi au trecut deja de ceva timp de 2GB trafic de internet iar unele companii ofera chiar si abonamente care permit lunar un trafic de 4GB. In articolul urmator ne vom uita peste cateva dintre cele mai interesante oferte de care puteti beneficia acum, mai exact cel mai scump si cel mai ieftin abonament.

Am luat la rand cele patru mari companii de telefonie mobila din Romania, ne-am uitat peste ce are de oferit fiecare dintre ele si, comparand rezultatele, ne-am format o ideea despre cum ati putea avea parte de cel mai bun net pe mobil. Cangur 7 include 50MB trafic de internet care pot fi consumati la viteze 4G dar si 10GB spatiu de stocare in Orange Cloud.

De cealalta parte, cel mai costisitor plan tarifar de la Orange este Pantera 41, plan ce va ofera nu mai putin de 4GB trafic de internet la viteze 4G alaturi de 25GB spatiu de stocare in Orange Cloud. Cel mai accesibil abonament de la Vodafone este varianta de 9 euro Smart care include 150MB trafic de date.

Nu acelasi lucru se poate spune despre RED 59, cel mai costisitor abonament Vodafone, cu 6GB trafic de date disponibil si viteze 4G incluse.

Merita mentionat, totusi, si planul Smart Online (disponibil exclusiv online) care vine alaturi de telefonul Vodafone Smart 4 mini (disponibil la 1 euro). Planul include 1GB trafic de date, extrem de mult pentru 11 euro, alaturi de 3 luni gratuite de Zonga si 3 luni de acces gratuit la 43 de canale prin aplicatia Seenow.

Telekom

Noua retea pastreaza putin din vechiul Cosmote in sensul ca inca are tendinta de a oferi mai multe beneficii la costuri mai scazute. Abonamentul Nelimitat XS, de 7 euro, este comercializat drept unul ce ofera trafic nelimitat de date insa Telekom nu mentioneaza ce aceasta se aplica exclusiv aplicatiilor lor joyn by Telekom si Telekom TV.

Planul tarifar cel m... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro