Cine minte mai des si de ce: diferentele dintre minciunile si adevarurile rostite de femei si de barbati

Cine minte mai des si de ce: diferentele dintre minciunile si adevarurile rostite de femei si de barbati

Un nou sondaj publicat de "Mirror" pretinde ca barbatii spun mai des adevarul decat femeile atunci cand vine vorba de munca, inselat, sex sau romantism.

acum 83 luni (11 Oct 2016)

Un nou sondaj publicat de "Mirror" pretinde ca barbatii spun mai des adevarul decat femeile atunci cand vine vorba de munca, inselat, sex sau romantism. Femeile, in schimb, pot sa minta ca sa scape de o sarcina, pot sa nu-si urmeze dieta stabilita sau sa inventeze o scuza doar pentru a evita o intalnire, se mai arata in sondaj. Sondajul a fost efectuat asupra unui numar de 2.100 de adulti, iar barbatii au iesit cei avantajati.

De exemplu, 39% dintre femeile intervievate au declarat ca inventeaza scuze ca sa nu mai mearga o zi la munca, in timp procentul barbatilor pentru aceeasi problema este de 37%. Mai mult, una din trei femei (33%) nu si-a respectat dieta si regimul de slabire, in comparatie cu barbatii, 23%. Femeile cauta scuze mai des (37%) pentru a evita o intalnire, iar barbatii o fac mai rar (27%). Sase femei din zece (60%) au declarat ca au spus ca un cadou este pe placul lor, cand, de fapt, credeau opusul.

Atat barbatii, cat si femeie, in proportie de 35%, i-au spus cuiva ca sunt pe drum atunci cand nici nu parasisera casa. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro