Cine minte? Daum: "Burleanu mi-a oferit contract pana in 2022". Burleanu: "Obiectivul lui Daum era calificarea la Campionatul Mondial din 2018"

Cine minte? Daum:

Neamtul nu se da plecat si anunta ca a primit o oferta de prelungire a contractului pana in 2022: "Sunt trei luni de cand Razvan Burleanu mi-a oferit contract pana in 2022.

acum 38 luni (14 Jun 2017)

Neamtul nu se da plecat si anunta ca a primit o oferta de prelungire a contractului pana in 2022: "Sunt trei luni de cand Razvan Burleanu mi-a oferit contract pana in 2022. Eu i-am spus sa mai asteptam, sa vedem cum merge treaba, iar el mi-a spus: Indiferent de rezultate sau de calificare, vreau sa iti prelungim contractul pana in 2022. Despre demisia mea, mai intai trebuie sa vorbesc cu presedintele, apoi, imediat vom informa media si pe toata lumea. Chiar ma gandesc la ce e mai bine pentru conducere, anul viitor sunt alegeri. La ce e mai bine pentru acesti jucatori tineri, eu nu sunt aici pentru acest job.

E mai bine sa raman, facem asa vreun progres, sau e mai bine pentru viitorul Romaniei sa demisionez? Imi place si imi asum toata responsabilitatea pentru acest job, dar nu depind de el.

Pe de alta parte, presedintele FRF, Razvan Burleanu a afirmat ca obiectivul lui Daum a fost calificarea la Campionatul Mondial din Rusia 2018: *Contractul domnului Daum avea acest obiectiv, calificarea la Cupa Mondiala. Asa cum am mai spus, voi solicita un raport de analiza care va fi discutat, apoi vom lua o decizie. Vom urma acest parcurs, apoi, in cel mai scurt timp, vom avea un punct de vedere oficial din partea FRF. Cred ca nimeni nu e multumit de rezultate, e o dezamagire ca nu ne-am depasit limitele. Dezamagirea mai mare e ca nu reusim sa avem rezultate mai rapid" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro