Cine i-a luat locul lui Madalin Ionescu la "WowBiz"

Cine i-a luat locul lui Madalin Ionescu la

Victor Slav va prezenta alaturi de Andreea Mantea show-ul de seara "WowBiz". Emisiunea prezentata aseara de Victor Slav si Andreea Mantea, pentru prima data in aceasta formula, a fost lider de audienta pe segmentele national si urban, in intervalul de difuzare 22.30-0.30.

acum 81 luni (13 Jun 2017)

Victor Slav va prezenta alaturi de Andreea Mantea show-ul de seara "WowBiz". Anuntul a fost facut in direct, in editia de luni a emisiunii de la Kanal D, cand Slav a promis ca va fi un inlocuitor pe masura si va face tot posibilul sa se ridice la nivelul asteptarilor.

Victor Slav a facut si o gluma pe seama sotiei sale, Bianca Dragusanu (foto jos), alaturi de care are o fetita: "Motivul pentru care am acceptat rolul de prezentator este Bianca. In fiecare seara ma intreaba de unde vin la orele alea, asa ca am vrut sa-i dau un motiv adevarat."

Emisiunea prezentata aseara de Victor Slav si Andreea Mantea, pentru prima data in aceasta formula, a fost lider de audienta pe segmentele national si urban, in intervalul de difuzare 22.30-0.30.

Conform datelor furnizate de Kantar Media, "WowBiz" a avut o medie de peste un milion de telespectatori in fiecare minut. Voi pleca in concediu un pic mai devreme decat colegii mei, pentru ca vreau ca in aceasta perioada sa ma dedic cu totul familiei. Dupa o perioada de cateva luni sau poate mai mult, imi voi relua din plin activitatea profesionala din domeniu!", si-a motivat Ionescu decizia de a pleca de la Kanal D. De-a lungul timpului, vedeta a mai prezentat si alte programe de televiziune, printre care "Frumusete pe muchie de cutit" (Pro TV) si "Danseaza printre stele" (Antena 1). ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro