Cine i-a dat internet in puscarie lui Dan Voiculescu. Pe ce se bazeaza patronul Intact cand cere revizuirea sentintei

Cine i-a dat internet in puscarie lui Dan Voiculescu. Pe ce se bazeaza patronul Intact cand cere revizuirea sentintei

Un articol de pe site-ul Grupului de Investigatii Politice (GIP) condus de Mugur Ciuvica - este principala proba depusa de Dan Voiculescu la Curtea de Apel unde cere, din nou, desfiintarea sentintei definitive de condamnare la 10 ani de inchisoare, primita in dosarul ICA. CUM SE APARA JUDECATOAREA Judecatoarea a aratat in cererea de aparare a reputatiei depusa la CSM ca nu a fost in conflict de interese atunci cand a participat la seminarul sustinut la Ministerul Agriculturii, si ca banii pe care i-ar fi primit nu proveneau de la aceasta institutie, ci dintr-un imprumut contractat de Statul Roman, prin Ministerul Finantelor, de la Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare.

acum 93 luni (4 Mar 2016)

Un articol de pe site-ul Grupului de Investigatii Politice (GIP) condus de Mugur Ciuvica - este principala proba depusa de Dan Voiculescu la Curtea de Apel unde cere, din nou, desfiintarea sentintei definitive de condamnare la 10 ani de inchisoare, primita in dosarul ICA.

Amintim ca pe 10 februarie Mugur Ciuvica publica un articol in care spunea ca judecatoarea Bogdan, cea care l-a aruncat dupa gratii pe Dan Voiculescu, ar fi fost incompatibila cand a judecat dosarul, deoarece a participat in calitate de lector la un seminar sustinut de APIA - aflata in subordinea Ministerului Agriculturii, institutie care era parte in dosarul ICA. Pentru participarea sa, Bogdan a primit 10.000 de lei, bani care erau de altfel consemnati public in declaratia de avere din 2015.

"Despre acest aspect am luat cunostinta abia in data de 10 februarie 2016, data la care pe site-ul grupul.ro a aparut un articol de presa, insotit de documente prezentate in facsimile, care invederau chestiunea de fapt care face obiectul prezentei cereri de contestatie in anulare", arata in cererea de chemare in judecata Voiculescu. Voiculescu nu pomeneste nimic in cererea de desfiintare a condamnarii despre "dezvaluirile" facute de angajatii sai cu privire la judecatoarea care l-a condamnat la 10 ani de inchisoare. El incearca sa arate insa ca in schimbul sumei de 10.000 de lei, primita de judecator, aceasta ar fi dat castig de cauza Ministerului Agriculturii. "Un indiciu extrem de puternic si care indreptateste aprecierea rezonabila a afectarii impartialitatii judecatorului Camelia Bogdan (...) este chiar solutia adoptata de catre completul de judecata, respectiv admiterea in totalitate a pretentiilor formulate de partea civila Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale in cuantum de 60.482.615 de euro", arata Voiculescu. CUM SE APARA JUDECATOAREA

Judecatoarea a aratat in cererea de aparare a reputatiei depusa la CSM ca nu a fo... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro