CINE este Tudor, BUCATARUL CU UN PICIOR AMPUTAT de la "Chefi la cutite"

CINE este Tudor, BUCATARUL CU UN PICIOR AMPUTAT de la

Tanarul de 33 de ani are o poveste de viata incredibila, care a facut sa planga telespectatorii Tudor Nicolescu are 33 de ani si o poveste de viata incredibila, care a smuls lacrimi juratilor de la "Chefi la cutite" cand acesta s-a prezentat la preselectiile show-ului de la Antena 1.

acum 90 luni (29 May 2016)

Tanarul de 33 de ani are o poveste de viata incredibila, care a facut sa planga telespectatorii

Tudor Nicolescu are 33 de ani si o poveste de viata incredibila, care a smuls lacrimi juratilor de la "Chefi la cutite" cand acesta s-a prezentat la preselectiile show-ului de la Antena 1. Duminica aceasta, de la 22.00, telespectatorii Antena 1 il pot revedea pe Tudor la "Bravo, Romania!" pentru ca povestea sa si-a gasit sustinatori: echipa angajatilor unei firme de servicii IT e decisa sa lupte pentru el si sa obtina cele mai bune note din partea lui Mihai Petre, Mirabela Dauer, Razvan si Dani.

Tudor Nicolescu are o familie frumoasa, o fetita minunata si este pasionat de muzica si bucatarie. Se afla pe peronul garii din Brasov si, ironic, se pregatea sa mearga la preselectii pentru trupa de dans a lui Edi Stancu. Ajuns pe masa de operatie, nu a stat pe ganduri si le-a cerut medicilor sa ii amputeze piciorul si sa-i salveze astfel viata, desi el era dansator. Cu o tarie demna de eroii din filme, Tudor nu s-a lasat descurajat, ci a continuat sa priveasca viata cu optimism. Chiar daca nu a mai putut dansa, pasiunea pentru muzica l-a facut sa se indrepte catre meseria de DJ si dorinta de a-i face pe altii sa danseze. O alta mare pasiunea a sa, bucataria, i-a fost insuflata de mic in familie. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro