Cine este tanarul gasit impuscat pe un deal din Bistrita si ce spun apropiatii despre situatia bizara in care se afla

Cine este tanarul gasit impuscat pe un deal din Bistrita si ce spun apropiatii despre situatia bizara in care se afla

Vadim Malogolovenko, un basarabeano-ucrainean in varsta de 31 de ani, a fost gasit impuscat sambata dimineata, in Cepari, o localitate situata la doi pasi de orasul Bistrita. Victima, care are dubla cetatenie, moldoveneasca si ucraineana, nu vorbea romaneste aproape deloc, insa a reusit sa ii spuna salvatorului sau ca partnerul de drum, si el de nationalitate moldoveneasca, l-a impuscat si ca-l cauta sa il omoare.

acum 26 luni (15 Apr 2018)

Vadim Malogolovenko, un basarabeano-ucrainean in varsta de 31 de ani, a fost gasit impuscat sambata dimineata, in Cepari, o localitate situata la doi pasi de orasul Bistrita. Acesta ratacea pe dealurile din zona, plin de sange, cu 6 plagi impuscate. Barbatul a fost observat de un agricultor care-si ara terenul si care a sunat la 112 pentru a anunta cele intamplate. Victima, care are dubla cetatenie, moldoveneasca si ucraineana, nu vorbea romaneste aproape deloc, insa a reusit sa ii spuna salvatorului sau ca partnerul de drum, si el de nationalitate moldoveneasca, l-a impuscat si ca-l cauta sa il omoare. Conflictul spontan dintre el si agresorul sau ar fi in intr-o casa aflata in constructie din Cepari, unde anchetatorii au gasit tuburile de cartus si urme de sange. "Se duceau in Ungaria, s-au certat, pentru ca Vadim ar fi aflat de ceva nereguli si de aici ar fi plecat tot. Aceasta mai spune ca victima si agresorul au copilarit in acelasi oras din Republica Moldova, insa nimeni nu stie cum au reluat legatura dupa atatia ani, avand in vedere faptul ca Vadim locuia impreuna cu familia sa, de mai bine de un deceniu, in localitatea ucraineana Odessa.

Agresorul, tot basarabean, a fost prins la 3-4 ore dupa incidentul din Bistrita, pe raza judetului Maramures, dupa ce masina in care se afla a fost oprita de un filtru al Politiei, pe baza informatiilor furnizate oamenilor legii de cel ranit. Acesta se nascuse in Republica Moldova, insa locuia alaturi de familie in Ucraina, in Odessa. Se pare ca acesta e casatorit si are o fetita cu varsta de 8 ani. Barbatul este specializat pe fotografie de eveniment si a colindat intreaga Europa pentru a realiza cele mai spectaculoase sedinte foto de nunta. Potrivit informatiilor de pe retelele de socializare, Vadim realizase astfel de sedinte foto in Franta, Austria, Italia, Ungaria, Rusia, Turcia. In momentul de fata, sora si tatal fotografului se afla la Bistrita, unde, se pare, dau declaratii la Politie. "Sora si tatal sunt la po... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro