Cine este tanarul care apare alaturi de Inna in cea mai recenta reclama Coca-Cola. "L-am fortat sa faca teatru"

Cine este tanarul care apare alaturi de Inna in cea mai recenta reclama Coca-Cola.

Dupa ce a jucat prima data, s-a-ndragostit de teatru", a continuat profesoara, amintind cum a fost foarte aproape de un premiu la un festival national de teatru, ratat pentru ca nu si-a dus pana la capat un gest simplu, de a-si aranja cravata.

acum 60 luni (13 Feb 2018)

Scena in care Inna ramane blocata in lift cu un tanar angajat al unui hotel a propulsat imaginea actorului originar din Slatina. Si pentru ca mie imi trebuia baieti in trupa de teatru, l-am luat . In a jucat el prima data, o piesa care ne-a adus foarte multe premii, a si fost ceva original", a povestit profesoara lui de arte vizuale din liceu, Daniela Iancu. Un loc in trupa de teatru a "profei", cum ii spun elevii, este si astazi greu de obtinut.

"Noi ne intelegeam, imi facea placere sa stau de vorba cu el. Dupa ce a jucat prima data, s-a-ndragostit de teatru", a continuat profesoara, amintind cum a fost foarte aproape de un premiu la un festival national de teatru, ratat pentru ca nu si-a dus pana la capat un gest simplu, de a-si aranja cravata.

Un premiu pentru interpretare avea sa obtina, in schimb, dupa un monolog jucat pe scena liceului sau. Acela a fost, spune profesoara Iancu, momentul in care l-a vazut cu o cariera pe scena in viitor. Cand s-a hotarat, i-am spus - , asa ca meritul este si al oamenilor cu care el a lucrat. Eu am meritul de a-l fi pus in fata scenei si sa-i placa. Atunci l-am vazut eu pe el actor, dupa ce a jucat singur pe scena, pur si simplu se transformase total. Fotografia aia o vad si acum, era transfigurat: A fost premiat, nu-i venea sa creada", si-a amintit prof.

In decembrie 2017 a debutat si pe micul ecran, cu rolul Dementiev in produtia TVR "Crima si pedeapsa" de F.M.

CITITI SI:

Profesoara de teatru care si-a "vrajit" toti elevii si i-a ajutat sa castige trofeu dupa trofeu: "Ei sunt o prelungire a ce nu pot fi eu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro