Cine este romanca ucisa cu sange rece in Londra. Suspectul de omor, cunoscut cu antecedente pentru viol, loviri si furturi

UPDATE: Ministerul Afacerilor Externe a emis, la solicitarea "Adevarul" un punct de vedere cu privire la crima din Londra a carei victima a fost vasluianca Elisabeta Lacatusu. Miercuri seara, barbatul ar fi asteptat-o pe Elisabeta sa iasa de la serviciu, ar fi urmarit-o si atacat-o cu un cutit, lovind-o de zeci de ori.

acum 53 luni (5 Jan 2018)

UPDATE: Ministerul Afacerilor Externe a emis, la solicitarea "Adevarul" un punct de vedere cu privire la crima din Londra a carei victima a fost vasluianca Elisabeta Lacatusu.

Moartea tragica a Elisabetei Lacatusu este deplansa de rude si apropiati. Mama a trei fete, femeia era divortata de mai multi ani si se stabilise in Londra unde lucra intr-un restaurant. Apropiatii spun ca Elisabeta Lacatusu, plecase din Vaslui pentru a scapa de saracie, sa-si faca un rost si sa asigura un trai mai bun fiicelor sale, pe care si le luase cu ea in Londra.

Apropiatii familiei mai spun ca Elisabeta Lacatusu a avut o relatie cu un alt vasluian stabilit in Londra, Genu Armeanu, insa s-a despartit de acesta, pe fondul neintelegerilor. Cu cateva zile inainte de crima, acesta comentase la una dintre fotografiile postate de Elisabeta pe Facebook: "Frumoasa mea iubita".

Rudele femeii povestesc ca, orbit de gelozie, Genu Armeanu ar fi planuit crima dupa ce a aflat ca femeia si-ar fi refacut viata alaturi de patronul restaurantului la care lucra. Miercuri seara, barbatul ar fi asteptat-o pe Elisabeta sa iasa de la serviciu, ar fi urmarit-o si atacat-o cu un cutit, lovind-o de zeci de ori.

In varsta de 45 de ani, Genu Armeanu (foto jos dreapta) este cunoscut cu antecedente penale in Romania. Aceeasi sursa mai arata ca femeia a murit in apropierea unei gradinite si a unui liceu, dupa ce a fost taiata la gat cu un cutit, o arma alba care ar putea fi arma crimei fiind gasita intr-un cos de gunoi din apropiere. La fata locului au ajuns si paramedicii, care au incercat sa resusciteze victima, dar nu s-a mai putut face nimic, femeia fiind declarata decedata. Politistii ajunsi la fata locului au incercuit zona pentru cercetari, in jurul cadavrului fiind montat si un cort pentru a feri zona de ochii curiosilor.

Martorii citati de Daily Mail sustin ca femeia era taiata la gat, fiin... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro