Cine este noul purtator de cuvant al PSD

Cine este noul purtator de cuvant al PSD

In varsta de 30 de ani, Gabriela Podasca se afla la primul sau mandat de deputat. Gabriela Podasca o inlocuieste in functia de purtator de cuvant al PSD pe Gabriela Vranceanu Firea, care a devenit de curand mama.

acum 63 luni (7 May 2015)

In varsta de 30 de ani, Gabriela Podasca se afla la primul sau mandat de deputat. Actualul purtator de cuvant al PSD este vicepresedintele Comisiei pentru elaborarea legislatiei electorale, vicepresedintele Comisiei pentru egalitatea de sanse intre femei si barbati si membru in Comisia pentru Afaceri Europene.

Potrivit declaratiei sale de avere depusa la Camera Deputatilor, Gabriela Podasca nu are nici casa, nici masina, nici alte lucruri de valoare.

Gabriela Podasca o inlocuieste in functia de purtator de cuvant al PSD pe Gabriela Vranceanu Firea, care a devenit de curand mama.

"Azi, de ziua Sfintei Mucenite Irina, mesagera pacii si a credintei, a venit pe lume fiul nostru Zian Mihail! Are 3,4 kg si 50 cm si a primit nota 10 de la Prof. Poiana, cel care a avut grija de el pe tot parcursul sarcinii", a scris Firea pe Facebook. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro